Search

Πρώτη νίκη στο 2017 για τον Ερμογένη Ξάνθης που ανέβηκε στην τρίτη θέση!

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 3-0 σετ πέτυχε η ομάδα του Ερμογένη απέναντι στην ομάδα του Αμυγδαλεώνα στο ΔΑΚ Ξάνθης, ξεπερνώντας έτσι  την αντίπαλο της στην βαθμολογία με τις ξανθιώτισσες να σκαρφαλώνουν στην τρίτη θέση.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τις παίκτριες του Παναγιώτη Τσότρα, που ωστόσο να σημειώσουμε πως στα δύο παιχνίδια που έδωσαν μέχρι τώρα είχαν να αντιμετωπίσουν τα δύο φαβορί του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος Γυναικών, δηλαδή τους ΓΣ Δράμας και ΑΟ Καβάλας. Η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να πάρει “εκδίκηση” για την ήττα στον Αμυγδαλεώνα στον πρώτο γύρο με 3-1, και με πολύ καλή και σταθερή παρουσία και στα τρία σετ έφτασε στην σπουδαία νίκη που την ανεβάζει στην τρίτη θέση.

Η ομάδα της Ξάνθης κέρδισε με 25-19 τα δύο πρώτα σετ και 25-21 το τρίτο και τελευταίο σετ της αναμέτρησης. Πλέον τα κορίτσια του Ερμογένη έχουν μπροστά τους στα τρία παιχνίδια που απέμειναν εκτός τους Άρτεμις Σερρών και ΓΣ Δράμας ενώ ενδιάμεσα στις 11 Φεβρουαρίου θα υποδεχτεί στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σαιζόν με την Γαία Δράμας με το νεανικό σύνολο του Ερμογένη να στοχεύει στην κατάκτηση της τρίτης θέσης.

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ(Παν. Τσότρας): Κυριαζίδη, Σαββάογλου, Χαλιαμπάλια, Κωφίδου, Ελευθεριάδου, Ιωάννου, Ρεκάρη,  Κοντοπούλου(λ), Μακρή Λ., Δεκαλτσίδου, Γαβριηλίδου, Κασναφέρη, Μακρή Αθ., Μποσνάκ

Share it