Search

Προηγήθηκαν δύο φόρες στη Δράμα, αλλά «λύγισαν» τελικά οι Προσκυνητές!

Σε ένα ματς με πολύ αγωνία και διακυμάνσεις στο σκορ η Δόξα Προσκυνητών πήρε δύο φορές κεφάλι, αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει καμία από αυτές το προβάδισμα της και έχασε με 4-2 εκτός έδρας από την Δόξα Δράμας, η οποία με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στην κορυφή.

Η ομάδα της Ροδόπης «πάγωσε» τη Δόξα Δράμας στο 20′ όταν μετά από σουτ του Μόσχου η μπάλα βρήκε σε κεφάλι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα του Σικαλιά για το 0-1. Οι Δραμινοί απάντησαν 4 λεπτά αργότερα με τον Δουκάκη να κάνει μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια, να περνάει όλη την άμυνα των φιλοξενούμενων και να ισοφαρίζει σε 1-1. Η Δόξα Προσκυνητών όμως «χτύπησε» ξανά στο 44′ με τον Βάσκο να βρίσκεται μετά από λάθη των αμυντικών των γηπεδούχων απέναντι στον Σικαλιά και να κάνει το 1-2. Ωστόσο, οι «μαυραετοί» ένα μόλις λεπτό μετά ισοφάρισαν με κεφαλιά του Πινδώνη μετά από σέντρα του Μπουσινάκη. Έτσι, οι δύο ομάδες έφυγαν ισόπαλες 2-2 για τα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος η Δόξα Δράμας έδειξε γιατό βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Αρχικά ο Παβίσεβιτς μετά από σέντρα του Δουκάκη θα νικήσει με ωραίο πλασέ τον Περτσά στο 70′ και στο 90′ ο Καρλόπουλος μετά από προσπάθεια του Παβίσεβιτς θα γράψει το τελικό 4-2.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα για την 17η αγωνιστική η Δόξα Προσκυνητών παρέμεινε στην 13η θέση με 11 βαθμούς και η Δόξα Δράμας ανέβηκε στην 1η έχοντας 36. Θυμηθείτε εδώ τα αποτελέσματα της ημέρας και την βαθμολογία.

Διαιτητής: Δημητριάδης – Βοηθοί: Πασσαλής, Μαλανδρής (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

Δόξα Δράμας (Π. Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Παγώνης, Βιτλής, Κωστόπουλος, Μκρτσιάν, Παναγιωτούδης, Πινδώνης, Ιότι (46’ Μαρκόπουλος), Δουκάκης (76’ Μαρκόπουλος), Μπουσινάκης (65’ Μπουσινάκης), Ιγκόρ.

Δόξα Προσκυνητών (Α. Σπυριάδης): Περτσάς, Δημητριάδης, Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Τρίχας, Κασιώτης (86’ Καραγιαννίδης), Δραγανίδης, Βάσκος, Κλης (72’ Ιωαννίδης), Μόσχος (80’ Κατσαρός).

 

Share it