Search

Κατάθεση ψυχής από τα κορίτσια της Ασπίδας που έκαναν την έκπληξη κόντρα στην Λάρισα!

Σπουδαία νίκη για την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης που κέρδισε με 62-56 στην παράταση, σε έναν συγκλονιστικό ματς την Ολύμπια Λάρισας.

Το παιχνίδι μέχρι και την τρίτη δεκάλεπτο παρά την προσπάθεια των κοριτσιών της ξανθιώτικης ομάδας έδειχνε πως θα κατέληγε στην ομάδα της Λάρισας, που είχε χτίσει διαφορά +13 πόντων με την λήξη της τρίτης περιόδου. Όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτριες της Ασπίδας ήταν συγκλονιστικές καταφέροντας να φέρουν τα πάνω-κάτω στο ματς και με δύο βολές στο φινάλε της Σταυρούλας Καραλίδου να στείλουν το ματς στην παράταση,

Εκεί οι Ξανθιώτισσες όχι μόνο δεν έδειξαν κουρασμένες απο την προσπάθεια του τελευταίου δεκαλέπτου αλλά συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό καταφέρνοντας με επι μέρους σκορ 11-5 να φτάσουν σε μια τεράστια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί κομβική για την προσπάθεια των κοριτσιών του Νεδήμ Καρά Αχμέτ να φτάσουν στην παραμονή.

Δεκάλεπτα: 11-17, 22-28, 31-44, 51-51(κ.α.), 62-56

Διαιτητές: Ζαχαριάδης-Λάλα

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ-Ουστά 3(1), Καραλίδου Σ. 22(1), Κουτρουβέλη, Καρακώστα 12, Παπαχρυσοβέργη 1, Καραλή, Σαρβάνη, Σουλιώτη 14, Μαμαλίγκατζη 6, Καραλίδου Β., Σακουλάκη 2.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Λότφι): Δημητρέλια, Ντούρα, Σουλιώτη 11(1), Λιάσκου 4, Σκαρλή 5, Μαγδαλιανίδου 12, Κουτσουνούρη 12(1), Καλλίδη 12(1)

 

Share it