Search

Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα κόντρα στην Ξάνθη ο Μανόλο Χιμένεθ!

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, χαρακτηρίζοντας δίκαιη την ισοπαλία (0-0). Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δήλωσε βέβαιος πως ο Σέρχιο Αραούχο θα βοηθήσει την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Στόχος μας ήταν η νίκη. Πάντα πιστεύω ότι στόχος είναι η νίκη. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα με πολλούς παίκτες να έχουν ίωση και για εμένα (σ.σ. ίωση) και στο 6ο λεπτό χάσαμε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για το σύστημα μας, τον Γκαλο.

Για την κατάσταση που βρήκε την ΑΕΚ με την επιστροφή του: Βρήκα και πάλι στην ΑΕΚ μια ανταγωνιστική ομάδα, με όρεξη και πρέπει να έχουμε φιλοδοξία γιατί αντιπροσωπεύουμε μια μεγάλη ομάδα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ικανοποιημένος για την προσπάθεια που έγινε, δεδομένων των συνθηκών.

Για το αν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα όπως πήγε το παιχνίδι και αν το θεωρεί δίκαιο, ανέφερε: Δεν είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Θέλω να κερδίζω, αλλά το αποψινό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αυτό που θα κάνουμε είναι να βλέπουμε ένα – ένα τα ματς. Και να πάμε βήμα – βήμα για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε ισορροπία αμυντική και επιθετική και για αυτό δουλεύουμε».

Για το παιχνίδι; «Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ αλλά με 10 από 6ο λεπτό είναι δύσκολο να δημιουργήσεις. Η Ξάνθη ήταν με πολύ χρόνο με παραπάνω με περισσότερους παίκτες, αλλά δεν είχε περισσότερες ευκαιρίες, ίσως είχε περισσότερο έλεγχο στο παιχνίδι».

Για τον Αραούχο: «Δεν ξέρω ακόμη σε τι κατάσταση είναι, όμως τα ιατρικά έδειξαν ότι είναι πολύ δυνατός και ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ».

Share it