Search

Διπλό χτύπημα απο τον Πανθρακικό με Στοίνοβιτς και Μουρατίδη για το Κοσμιο που έφτασε τις πέντε μεταγραφές!

Τις πέντε μεταγραφές έφτασε η ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου που μετά τους Νίκο Δεληγιάννη απο ΑΕ Ποντίων Βαττόλακου, Γιώργο Μητρούση απο Πανδραμαϊκό και Μιχάλη Αραμπατζή απο Αστέρα Αιγείρου, ολοκλήρωσε ακόμη δύο μεταγραφές κάνοντας δικούς της δύο νεαρούς και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές απο την Κ19 του Πανθρακικού.

Ο λόγος για τους Λάζαρο Στοίνοβιτς και Πολυχρόνη Μουρατίδη που έμειναν ελεύθεροι απο την ομάδα Νέων του Πανθρακικού, μετά την διάλυση του συλλόγου και αποδέχτηκαν την πρόταση του πρωτοπόρου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης ΠΑΟΚ Κοσμίου, για να τον ενισχύσουν στην προσπάθεια του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που οδηγεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Στοίνοβιτς αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, και είναι γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού και αργότερα προπονητή των Ακαδημιών Ζόραν. Ενώ ο Μουρατίδης που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου είναι απο την Δράμα μεταπήδησε στον Πανθρακικό απο τα τμήματα Υποδομής της Δόξας Δράμας, και είναι γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή και πρώην περιφερειακού προπονητή της ΑΜ-Θ στις Μεικτές Βασίλη.

 

Share it