Search

Έχασε για πρώτη φορά στην έδρα της η Βύσσα, 3-2 από τον Λαγκαδά

Δεν έχει μπει καλά το 2017 για τον ΑΟ Νέας Βύσσας ο οποίος μετά την ήττα στην Κατερίνη από τον Αρχέλαο την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε και από τον ΑΣΚ Λαγκαδά εντός έδρας αυτή τη φορά, χάνοντας και το αήττητο της έδρας της που είχε στη φετινή σεζόν. 

Σε ματς για την 9η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β’ ομίλου της Α2 βόλεϊ των γυναικών, τα κορίτσια της Βύσσας έδειξαν για δεύτερο σερί αγώνα ότι η διακοπή για τις γιορτές τους επηρέασε αρνητικά. Είχαν κάποια θέματα στην υποδοχή και παρ’ όλο που εμφανίστηκαν βελτιωμένες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Αρχέλαο δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη.

Ο Λαγκαδάς ήταν αυτός που πήρε προβάδισμα στο ματς κάνοντας το 1-0 στα σετ με 25-17. Η ομάδα του Έβρου είχε τις απαντήσεις και κατάφερε να φέρει «τούμπα» το παιχνίδι καθώς πήρε τα επόμενα δύο σετ με 25-20 & 25-17. Οι φιλοξενούμενες όμως δνε είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έκαναν με τη σειρά τους την ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισαν σε 2-2 με 25-20 και στη συνέχεια επικράτησαν στο τάι μπρέικ με 15-12 φεύγοντας με τους 2 βαθμούς από τη Θράκη, με την ομάδα του Τάσου Βλασακίδη να παίρνει 1.

Τα σετ: 17-25, 25-20, 25-17, 20-25, 12-15

Σύνθεση Βύσσας: Μέλκα, Παπαδοπούλου, Σπυροπούλου, Παπαστεφάνου, Λελεντζή, Μαλούκου, λ- Κωνσταντινίδου. Αλλαγές: Σταματοπούλου, Δεβετζή, λ- Ξανθοπούλου.

Share it