Search

Με διπλό απέδρασε απο τις Σέρρες η Ασπίδα Ξάνθης με ανατροπή στο δεύτερο!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό της Νίκο Καζαντζίδη η Ασπίδα Ξάνθης παρότι βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να περάσει νικηφόρα απο τις Σέρρες κερδίζοντας με 27-24 τον τοπικό Πανσερραϊκό.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τους γηπεδούχους να βάζουν δύσκολα στους ξανθιώτες καταφέρνοντας να προηγούνται έστω και με μικρή διαφορά στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι ξανθιώτες κατάφεραν απο το 40′ να μπουν μπροστά στο σκορ με 16-17 και παρά την πίεση των γηπεδούχων μέχρι και το 55′ να διατηρούν το ισχνό προβάδισμα του ενός γκολ(24-25 στο 55′), όμως στο τελευταίο πεντάλεπτο οι παίκτες της Ασπίδας ήταν πιο συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση φτάνοντας στην τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια με τους Σερραίους και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής με το Δημοκρίτειο στην Κομοτηνή.

Δεκάλεπτα: 6-5, 11-10, 14-12(ημίχρονο), 16-17, 20-22, 24-27(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Θ. Βαφειάδης): Ναθαναηλίδης  2, Καζαντζίδης 12, Βασιλειάδης, Τσαντίδης 3, Σαλήγλου 2, Παπαστάμου  2, Σιλέλογλου, Ευθυμίου(τφ), Λιόντος  2, Ξενοπανάγος(τφ), Παπαδόπουλος  2.

Share it