Search

Ικανοποιημένος απο την παρουσία των παικτών του όχι όμως και απο το αποτέλεσμα ο Λουτσέσκου

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου όχι όμως και απο το αποτέλεσμα. Ο Ρουμάνος τόνισε πως αν άξιζε κάποιος να κερδίσει αυτή ήταν η ομάδα του ενώ απάντησε σε ερωτήματα για τα νέα αποκτήματα της ομάδας, τον Χαμζά Γιονές αλλά και τον Ρα΄νπ

«Βλέποντας ολόκληρη την εικόνα του αγώνα έμεινα ικανοποιημένος απο τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου, για να είμαι ειλικρινείς ανησυχούσα πολύ για το παιχνίδι βλέποντας την ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Τρίπολη και σκεφτόμουν πως και η ισοπαλία θα ήταν θετικό αποτέλεσμα. Όμως νομίζω πως με βάση την εικόνα του αγώνα αξίζαμε περισσότερο τη νίκη.

Η αλήθεια είναι πως αγωνιστήκαμε για μεγάλο διάστημα με παίκτη παραπάνω, αλλά η αποβολή του Γκάλο προήλθε από μία μεγάλη -δική μας- ευκαιρία με τον Λουσέρο. Είχαμε συνολικά τρεις μεγάλες ευκαιρίες δύο με Λουσέρο και μία με τον Τριάδη, ενώ απ’ την ΑΕΚ θυμάμαι μόνο μία στο φινάλε του αγώνα απο στημένη φάση. Ακόμα και στο 10 εναντίων 10 η Ξάνθη έπαιξε καλύτερα απ’ την ΑΕΚ.

Εμείς παίξαμε καλά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, βιαστήκαμε ίσως παραπάνω και προσπαθήσαμε να παίξουμε πολλές τελικές πάσες,  όμως στο τέλος έχοντας παίξει δύο φορές με Ολυμπιακό και ΑΕΚ είμαστε ακόμη 6 βαθμούς πάνω απο την ΑΕΚ και διατηρούμαστε στις υψηλές θέσεις”

Για την απουσία του Χαμζά αλλά και την μη επιλογή του Ράνου, ο Ρουμάνος ανέφερε: “Για τον Χαμζά δεν χρειάζεται να πω κάτι είναι αυτός που ξέρουμε και μας έχει βοηθήσει πολύ φέτος όμως θα πρέπει να μπορούμε να παίζουμε καλά ακόμα και όταν λείπει. Για τον Ράνο έπαιξε στα δύο τελευταία ματς και ήθελα να τον έχω φρέσκο για το δεύτερο ημίχρονο αλλά και για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Τρίτη για το Κύπελλο.”

Για τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας, με τα οποία ολοκληρώνει τις μεταγραφές της η Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε: “Είμαι ικανοποιημένος απο τις μεταγραφές που κάναμε, πήραμε τρεις καλούς παίκτες απλά μένει να προσαρμοστούν στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και να μπορέσουν όσο πιο σύντομα να μπουν στους ρυθμούς μας και να μπορέσουν να βοηθήσουν. Τον Μεχία τον ξέρουμε είναι ένας πολύ δυναμικός παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ, και  ειδικά στο να μοιράσουμε τον χρόνο με τον Καμαρά που παίζει συνεχόμενα, χωρίς ανάσες  λόγω των προβλημάτων που είχαμε. Τον Μάρκος Πιτσέλι τον ξέρω αρκετά, είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ, ενώ ο Σιλά είναι μια κίνηση που χρειαζόμασταν για να έχουμε μια ακόμη καλή επιλογή μαζί με τον Γουάλας στο αριστερό άκρο της άμυνας.”

Share it