Search

Έσπασε η “γκίνια” για την ΑΕ Κομοτηνής που κέρδισε τον Παναθλητικό και έμεινε κοντά στην κορυφή!

Προερχόταν απο δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες σε ντέρμπι κορυφής και είχε με κακή ψυχολογία και τρίτο συνεχόμενο εντός πάλι με ομάδα που είναι ψηλά στην βαθμολογία, όμως η ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής όχι μόνο δεν φάνηκε αρνητικά επηρεασμένοι αλλά έβγαλε τρομερό πάθος όταν βρέθηκε να κυνηγά και μεγάλη πίστη στον εαυτό της που την οδήγησε σε μια μεγάλη νίκη με 64-59 επί του Παναθλητικού.

Οι παίκτες του κόουτς Κοκκινόπουλου παρότι βρέθηκαν να κυνηγούν στο στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά και σε κομμάτι του δεύτερου δεκαλέπτου αντέδρασαν έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ και στο τρίτο δεκάλεπτο και με την ώθηση που τους έδωσε ο κόσμος που γέμισε το κλειστό της Κομοτηνής έχτισε μια διαφορά 6 πόντων με το φινάλε του δεκαλέπτου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως τα τρίποντα σε καίρια σημεία αλλά και η καλή βραδιά που βρέθηκαν σημαντικοί παίκτες της ομάδας της έδωσαν αυτό που χρειαζόταν για να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Κορυφαίοι για τους Κομοτηναίους οι Χονδρόπουλος, Παλάκης, Καραμπέκης, Σταματέλος ενώ σημαντικούς πόνοτυς πέτυχαν και οι Λεχούδης και Κουτσοβασίλης. Απο την ομάδα του Παναθλητικού ξεκχώρισαν οι Χατζημιχαηλίδης, Κοϊμτζόγλου και Καλούτσικος.

Δεκάλεπτα 11-15, 32-28, 49-43, 64-59

Διαιτητές:  Ελευθεριάδης-Παπαγεωργίου

ΑΕ Κομοτηνής (Κοκκινόπουλος ): Σταματέλος 10(2), Πολυχρονιάδης, Χόνδροπουλος 15(4), Βακρινός, Λεχούδης 7(1), Σαρημπαλίδης, Κουτσοβασιλης 7(1), Καραμπεκης 12(2), Βαχαρίδης, Παλάκης 14, Λέφης

Παναθλητικός Πειραματικό (Γεροφώτης): Βογιατζής 7(2), Πράντζος 3(1), Τσεσμετζής 6, Χατζημιχαηλίδης 12, Καλούτσικος 11, Κοϊμτζόγλου 11(2), Μαυροματίδης 3, Μπάκος 6(2), Κασούρας.

 

Share it