Search

Με 18αδα στο “Ελ Θράκικο” των Γυναικών οι Βασίλισσες στο πρώτο τους ματς για το 2017!

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης, τις Βασίλισσες της Θράκης, που θα δώσουν απέναντι στην Ροδόπη ’87 το πρώτο παιχνίδι για το 2017.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων της Θράκης θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Κοσμίου στις 15:00, έχει διπλό ενδιαφέρον καθώς πέρα απο το γεγονός πως μιλάμε για Θρακιώτικο ντέρμπι οι δύο ομάδες έχουν και βαθμολογικό κίνητρο μια και βρίσκονται ισόβαθμες στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Ξάνθης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με χαλαρή προπόνηση το Σάββατο ενώ αμέσως μετά ανακοινώθηκε η 18αδα για το “Ελ Θράκικο” των Γυναικών, την οποία αποτελούν οι: Παρσόνογλου, Χατζηαντωνίου, Ναλμπάντη, Παρδή, Παπαδοπούλου, Πόρναλη, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Λισγάρα, Βλάχου, Κατσαρού, Σιδηροπούλου, Ευθυμιάδου, Στάρου,  Μαυρομάτη, Τοπαλίδου, Παπατζέλου, Ιμάμ Εφέντη.

Μάλιστα ενόψει του αγώνα οι Βασίλισσες δημιούργησαν το δικό τους pregame βίντεο, με δηλώσεις των Ευθυμιάδου, Κατσαρού, Μπουντρί, Σολτάνι, η Κατερίνα Λισγάρα που επιστρέφει ως αντίπαλος στην Κομοτηνή, και επίσης ο προπονητής της ομάδας Ανέστης Αλεξούδης και ο Υπεύθυνος αγωνιστικής λειτουργίας της ομάδας Απόστολος Κουτρουλός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ’ 87

 

Share it