Search

Επιβραβεύει τους φίλους της με κλήρωση για ένα ταμπλετ στο παιχνίδι με Χαρίλαο Τρικούπη η Ασπίδα Ξάνθης!

Με καλή ψυχολογία μετά την πρώτη νίκη για το 2017 παίκτες και τεχνικό τιμ της Ασπίδας Ξάνθης βρίσκονται σε ρυθμούς του δεύτερου διαδοχικού εντός έδρας αγώνα, και ευελπιστούν όπως με την ΧΑΝΘ η ομάδα της Ξάνθης να κερδίσει και τον Χαρίλαο Τρίκουπη(29/1, 16:00).

Μάλιστα ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα η διοίκηση της ομάδας πήρε την πρωτοβουλία να επιβραβεύσει τους φιλάθλους της που κάθε Κυριακή γεμίζουν το κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλυ” του Ευμοίρου, και έτσι στο ημίχρονο του αγώνα θα κληρώσει ένα ταμπλετ για έναν τυχερό φίλαθλο της ομάδας που θα βρεθεί στις εξέδρες την Κυριακή.

 

Το σχετικό δελτίο αναφέρει:

Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια έναν ιδιαίτερο δεσμό με τους φιλάθλους της. Αυτή η σχέση γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή και έχουμε φτάσει στο σημείο η ανδρική μας ομάδα να δίνει σχεδόν όλα τα παιχνίδια της στο Εύμοιρο σε ένα κατάμεστο κλειστό.
Την προσεχή Κυριακή στον κρίσιμο αγώνα με τον ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ στις 16:00 η διοίκηση της ομάδας μας, θέλοντας να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο για την στήριξη και την συμπαράσταση του, θα κληρώσει στο ημίχρονο ένα TABLET σε έναν από τους φίλους της ομάδας που θα βρεθεί στις κερκίδες του Ευμοίρου.
ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ!!!

Share it