Search

Photos: 65 κλικ απο τις βραβεύσεις και την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟ Ξάνθης

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο του Le Chalet η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας παρουσία μορφών της ιστορίας της Ξάνθης, τόσο του παρελθόντος όσο και της νεώτερης ιστορίας του συλλόγου, σε μια βραδιά με βραβεύσεις και αρκετές ανέκδοτες στιγμές.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Μπάμπης Κυρλίδης ενώ πρώτος τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ, Μπάμπης Χατζημεστής που αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ειδικά τους παίκτες της ομάδας Θοδωρή Βασιλακάκη, Κώστα Φλίσκα, Αριστοτέλη Καρασαλίδη και Παναγιώτη Τριάδη όπως και  τα μέλη της διοίκησης του ΑΟΞ που έδωσαν το παρών, τονίστηκε η σημασία του να στηριχθεί η μεγάλη ομάδα της Ξάνθης απο όλους. Ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η αναφορά του πρώην προέδρου των Παλαιμάχων Χριστόφορου Διαμαντή που κάλεσε όλους τους Παλαιμάχους να στηρίξουν τον ΑΟΞ.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πέρα απο την αντιπροσωπεία του ΑΟΞ, βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, της Βιστωνίδας, όπως και αντιπροσωπεία των οργανωμένων φίλων της Ξάνθης τους “Xanthifans”.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, με τον κ. Χατζημεστή να καλεί μια μεγάλη μορφή της ιστορίας της Ξάνθης τον Κώστα Νεοχωρίτη να κόψει την πίτα, με τον τυχερό της βραδιάς να είναι ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης και βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ, Τάσος Θεοδωρίδης που κέρδισε μια δωροεπιταγή προσφοράς του καταστήματος Figli.

Αμέσως μετά σειρά πήραν οι βραβεύσεις τεσσάρων μορφών για την πενηνταρίζουσα φέτος Ξάνθη με μεγάλη και διαφορετική προσφορά ο καθένας. Η αρχή έγινε με τον γηραιότερο όλων αλλά και μια σημαίνουσα προσωπικότητα για την ιστορία της Ξάνθης τον Χρήστο Νταβουλτζόπουλο που είναι απο τα ιδρυτικά στελέχη της δημιουργίας του ΑΟΞ το 1967, την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Νίκος Επιτρόπου. Ακολούθησε η βράβευση του σπουδαίο επιθετικού με μεγάλη καριέρα στην Ξάνθη, Νίκου Κριεζή που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα απο το νονό του Χριστόφορο Διαμαντή, με το Νίκο Κριεζή να κλέβει τις εντυπώσεις με τις ευρηματικές δηλώσεις του αλλά και τις ευχές για την μεγάλη ομάδα της πόλης.

Η τρίτη και απο τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν αυτή ενός εκ των κορυφαίων ξένων που φόρεσαν την φανέλα της Ξάνθης, τον Βραζιλιάνο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα που πέρα απο τις μαγικές στιγμές που χάρισε στους φιλάθλους της Ξανθης πλέον βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του ΑΟΞ στο πλευρό του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον “Λούτσι” συγκινημένος να τονίζει πως όση έχει δεχθεί πολύ μεγάλη αγάπη απο την ομάδα και τον κόσμο με την σχέση να είναι αμφίδρομη. Τέλος τιμητική πλακέτα δόθηκε και σε έναν μεγάλο φίλαθλο της Ξάνθης και γνωστό επιχειρηματία της πόλης με μεγάλη προσφορά, τον Ηλία Δουκίδη που παρέλαβε την πλακέτα του απο τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου.

Απο πλευράς επισήμων το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Τοπείρου Θώμας Μίχογλου με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του συγκεκριμένου Δήμου Μπάμπη Σπυριδόπουλου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης μαζί με τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Τριάντη και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαλακούρα.

Το τελείωμα της βραδιάς ήταν όσο ευχάριστη ήταν και η υπόλοιπη βραδιά, με τον Γιώργο Κασναφέρη μάλιστα να  ανακοινώνει κάτω απο αποθέωση την απόκτηση του Μάρκος Πιτσέλι. Ενώ στο τέλος της βραδιάς ο Αχμέτογλου Νετζμή μάγεψε τους παρευρισκομένους με την φωνή του.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την βραδιά μέσα απο τον φακό του Sportsaddict

Share it