Search

Τα συγκινητικά λόγια του Στέλιου Ηλιάδη και το «ευχαριστώ» στον Πανθρακικό

Ένας παίκτης που φορούσε τα τελευταία 2 χρόνια τη φανέλα του Πανθρακικού, ο 30χρονος Στέλιος Ηλιάδης, με γραπτή του δήλωση ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεγάστηκε στην ομάδα της Κομοτηνής και εξέφρασε  την λύπη του για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Η δήλωση του: 

«Είναι πολύ στενάχωρο να βλέπεις μία ομάδα, έπειτα από σπουδαίες στιγμές, επιτυχίες και μία μεγάλη διαδρομή στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, να φτάνει σε αυτό το σημείο…

Προσωπικά, φορώντας τη φανέλα του Πανθρακικού από τον Ιανουάριο του 2015, σήμερα αισθάνομαι σαν να έχω χάσει μία δική μου οικογένεια. Τόσο εγώ όσο κι άλλα παιδιά αγαπήσαμε πολύ αυτή την ομάδα και την πόλη, όπως μας αγάπησαν κι αυτές.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στον Πανθρακικό, τους προπονητές και τους συμπαίκτες που είχα, το προσωπικό του συλλόγου και τους φιλάθλους.

Ειδική μνεία, όμως, θα ήθελα να κάνω στον μεγαλομέτοχο, κ. Τάσο Καραολάνη, για τον οποίο ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι έκανε τεράστιες θυσίες για τον Πανθρακικό, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στην ομάδα και χωρίς τη δική του παρουσία ο Πανθρακικός δε θα ήταν αυτός που γνωρίσαμε.

Ξεχωριστά θα ήθελα να αναφερθώ και στον γενικό αρχηγό, κ. Χάρη Μαυρομάτη, που πάντοτε ήταν δίπλα σε εμάς τους ποδοσφαιριστές και φρόντιζε η καθημερινότητά μας να είναι η καλύτερη δυνατή.

Παρόλη τη στεναχώρια, νιώθω ότι πάντα στην Κομοτηνή θα έχω κάποιους «δικούς» μου ανθρώπους και ειλικρινά εύχομαι, υπό άλλες συνθήκες, οι «δρόμοι» μας στο μέλλον να συναντηθούν ξανά, για να συνεχίσουμε αυτό που μένει τώρα στη μέση.

Ο Πανθρακικός είναι μία μεγάλη ομάδα και θα επανέλθει αργά ή γρήγορα εκεί που αξίζει να βρίσκεται!».

Share it