Search

Πρώτη προπόνηση για Πιτσέλι και Σιλά που δεν βρίσκονται όμως στην αποστολή της Ξάνθης για το ματς με την ΑΕΚ

Με τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΟ Ξάνθης, Μάρκος Πιτσέλι και Σαλιμό Σιλά, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ομάδας, που ήταν και η τελευταία πριν το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι (19:30) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Οι νέοι ποδοσφαιριστές αφού γνωρίστηκαν με τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό team, ξεκίνησαν την δουλειά. Ο Σαλιμό Σιλά που θα αγωνίζεται με το Νο 27 στη φανέλα, ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα προκειμένου να ενσωματωθεί τις προσεχείς μέρες στις υποχρεώσεις της ξανθιώτικης ομάδας ενώ ο Μάρκος Πιτσέλι που επέλεξε το Νο 25 συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης που περιλάμβανε βίντεο, νευρομυική συναρμογή, στημένες φάσεις και ασκήσεις τακτικής στην αμυντική οργάνωση και την επιθετική λειτουργία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι παίκτες που επέλεξε είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Ορφανίδης Λ., Γουάλας, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Παπαγεωργίου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Κώστας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Τριάδης, Σολτάνι, Λάζιτς, Γιουνές, Ράνος.

Κολλαράς, Δεμένικος και Μελισσόπουλος θα αγωνιστούν με την ομάδα Νέων το Σάββατο το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων (14:00) κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ.

Share it