Search

Κέρδισαν τον Λεύκιππο και έμειναν ζωντανοί για την πρόκριση οι Παίδες του ΓΑΣ!

Νίκη που τους κρατά ζωντανούς στην μάχη με Ασπίδα και Αρίων Ξάνθης για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παιδικού πρωταθλήματος σημείωσαν στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” της Ξάνθης οι Παίδες του ΓΑΣ Κομοτηνής επικρατώντας με 46-56 του Λεύκιππου Ξάνθης.

Οι παίκτες του Φώτη Ζάντζα μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι κατάφεραν να χτίσουν σημαντική διαφορά, φτάνοντας την μάλιστα και στο +23 στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Παναγιώτη Πεχλιβανίδη έβγαλαν αντίδραση όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στους 10 και το τελικό 46-56.

Ξεχωριστή η εμπειρία για τους Παίδες του ΓΑΣ που εντυπωσιάστηκαν απο ένα απο τα μεγαλύτερα κλειστά γυμναστήρια της χώρας, με την ομάδα της Κομοτηνής να στρέφει την προσοχή της στο φαινομενικό εύκολο ματς με την Χρυσούπολη. Απο την άλλη η ομάδα του Λεύκιππου παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται συνεχώς.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Ναλμπάντης και Λαρίσης, ενώ απο την ομάδα της Ξάνθης ξεχώρισαν οι Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Ρούμογλου.

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ(Π. Πεχλιβανίδης): Πεχλιβανίδης 4, Ελευθεριάδης, Παπαδόπουλος 11, Χατζησημιάδης, Ρούμογλου Α. 5 (1), Σαββίδης (2), Καρανικόλας 2, Πλέσιας 4, Τσιρχόγλου 2, Μπλιούμης, Πετροδημόπουλος, Ρούμογλου Κ. 9.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ(Φ. Ζάντζας): Μαργαρίτης, Παυλίδης 2, Στουπάς 7(1), Μποζατζίδης 2, Τσορμπατζόγλου 9, Λαρίσης 13, Φαλαλάκης, Ναλμπάντης 15, Ιορδανίδης 2, Γκιουζελίδης 4, Κοτσάκης 2, Κατσαούνης.

Share it