Search

Ανοιχτή πρόσκληση στα σωματεία της ΕΠΣ Θράκης και τους Δήμους της Ροδόπης για την σωτηρία του Πανθρακικού απο την ΠΑΕ Ποντίων!

Αντίστροφα μέτρα ο Πανθρακικός για την διαφαινόμενη αποχώρηση του απο το πρωτάθλημα της Football League, λόγω των σημαντικών οφειλών της ομάδας, όμως ακόμα και τώρα την ύστατη στιγμή υπάρχουν φωνές που τονίζουν πως μπορεί να βρεθεί λύση.

Μια απο αυτές είναι η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, ομάδα της ΕΠΣ Θρακης, που μέσω ανακοίνωσης της καταθέτει δύο κινήσεις που θεωρεί πως πρέπει να γίνουν άμεσα. Η πρώτη έχει να κάνει με άμεση Γενική Συνέλευση των σωματείων της ΕΠΣ Θράκης και με ομόφωνη απόφαση να διαθέσουν ένα σημαντικό ποσό απο τα αποθεματικά των συλλόγων για ενίσχυση του Πανθρακικού. Ενώ στην δεύτερη καλεί όλους τους Δήμους της Ροδόπης να αναστείλουν τις οικονομικές ενισχύσεις στους Πολιτιστικούς συλλόγους και να διαθέσουν αυτά τα χρήματα για ενίσχυση του ερασιτέχνη Πανθρακικού και μέσω αυτής φυσικά την “πράσινη” ΠΑΕ.

Το  σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Επειδη δεν ειμαστε μοιρολατρες και πιστευουμε οτι υπαρχει πιθανοτητα ανατροπης των δεδομενων προτεινουμε αμεσα τα εξης===1)Αμεση εκτακτη γενικη συνελευση των ποδοσφαιρικων σωματειων Ν.Ροδοπης με ομοφωνη αποφαση για οικονομικη βοηθεια του Πανθρακικου απο τα αποθεματικα του ταμειου υψους 50.000 ευρω(υπαρχουν διαθεσιμα 100.000 ευρω τα οποια τρωγωνται απο δω και απο εκει)..2)Προταση προ του δημαρχους του Ν.Ροδοπης να αναστειλουν μετα απο αποφαση των δημοτικων συμβουλιων ολες τι οικονομικες ενισχυσεις στους πολιτιστικους συλλογους για 1 χρονο και να ενισχυσουν τον ερασιτεχνη Α.Π.Σ. Πανθρακικο και μεσω αυτου την Π.Α.Ε……Πιστευουμε οτι υπαρχει λυση αν υπαρχει θεληση και οραμα…Ειναι πολυ ασχημο για 15.000 ευρω να διαλυθει ο Πανθρακικος και να εκτιθεται η Κομοτηνη σε ολη την Ελλαδα…Απορουμε ομως με αυτους που το επαιζαν Ροδοπαρχες του ποδοσφαιρου και γεμιζαν με Ρωσιδες τα V.I.P της κερκιδας στα επισημα τι κανουν για να βοηθησουν….Κυριοι της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ηρθε η ωρα να κανετε κατι αλλιως αδειαστε μας τα γραφεια απο την καταστροφικη σας παρουσια μια ωρα γρηγοροτερα….ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ..

Share it