Search

Τιμά τέσσερις μορφές της ιστορίας της στον ετήσιο χορό της την Παρασκευή η Ασπίδα Ξάνθης!

Αντίστροφα μετρούν στην Ασπίδα Ξάνθης για την πραγματοποίηση του ετήσιου χορού του συλλόγου που θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο κέντρο “Διογένης”, οπού πέρα απο τον χορό του συλλόγου θα κοπεί η βασιλόπιτα του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου ενώ θα θα τιμηθούν και τέσσερις προσωπικότητες της ιστορίας του συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ασπίδας πήρε την απόφαση την φετινή χρονιά να τιμηθούν τέσσερις προσωπικότητες που έχουν γράψει ιστορία με τον σύλλογο. Αρχικά θα τιμηθεί  ο Χριστόφορος Παπατσαρούχας(μεσσαίος στην φωτο) που πέρα απο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι ιστορικός παράγοντας του συλλόγου έχοντας προσφέρει πολλά στον αγαπημένο του σύλλογο απο πολλά πόστα για κοντά στα 50 χρόνια. Επίσης θα τιμηθούν ο Χρήστος Σουρουτζίδης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλη ιστορία στην Ασπίδα την φανέλα της οποίας έχει φορέσει μέσα σε τέσσερις δεκαετίες

Επίσης θα τιμηθούν και δύο μέλη της σπουδαίας Ασπίδας που κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας το 1992. Ο λόγος για τον βετεράνο ποδοσφαιριστή με μεγάλο παρελθόν στην Ασπίδα, Γιώργος Πιστικός(τρίτος στην φωτο). Αλλά και μια απο τις μεγαλύτερες μορφές της ιστορίας του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου ο αείμνηστος Τάσος Μελισσόπουλος(πρώτος στην φωτο), το βραβείο του ιστορικού αρχηγού της Ασπίδας στην πορεία για τον τίτλο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών το 1992  θα παραλάβει η σύζυγος του.

Πέρα απο τον χορό και την κοπή πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου θα υπάρξει και λαχειοφόρος αγορά με πάνω απο 100 δώρα(ταξίδια αναψυχής, είδη οικιακής και προσωπικής χρήσης, δωροεπιταγές και πολλά άλλα)! Να σημειώσουμε πως στην τιμή των 15 ευρώ υπάρχει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.

Share it