Search

Αποχώρηση έκπληξη απο τον Ορφέα Ξάνθης που αποχαιρέτησε τον πρώτο του σκόρερ Κ. Ξαντινίδη!

Παρελθόν αποτελεί απο τον Ορφέα Ξάνθης, μετά απο έξι μήνες, ο Κώστας Ξαντινίδης. Με τον πρώτο σκόρερ του ξανθιώτικου συλλόγου να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του την Κυριακή, ενώ μετά απο κουβέντα που είχε με την διοίκηση της ομάδας μέσα στην εβδομάδα αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών, καθώς ο ξανθιώτης επιθετικός λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορούσε να ακολουθεί τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναμφίβολα αποτελεί πολύ σημαντικό πλήγμα για την ομάδα του Ορφέα, μια και δεν είναι μόνο τα τέσσερα γκολ που έχει σημειώσει ο Ξαντινίδης αλλά η όλη προσφορά του στον Ξανθιώτικο σύλλογο. Ο ίδιος με ανάρτηση του στο facebook ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και τον Μπάμπη Χατζημεστή για την άψογη συνεργασία που είχαν αυτό το διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: “Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδια μου τα παιδιά του Ορφέα και τον Κ.Χατζημεστη για την άψογη συνεργασία που είχαμε!Ήρθα σαν κύριος φεύγω σαν κύριος! Έκανα φίλους καινούριους και θέλω να πιστεύω και αδερφούς! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα του Ορφέα! Καλή συνέχεια..”

Share it