Search

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος για την Ξάνθη μετά  το 1-0 της νίκης επί του ΟΦΗ χθες για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με το ενδιαφέρον να στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της Super League, εκεί όπου οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, από σήμερα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το δύσκολο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ(19:30) στο Xanthi FC Arena το Σάββατο 28 Ιανουαρίου.

Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης, μ’ αυτούς που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα με τον ΟΦΗ να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και τους υπόλοιπους ασκήσεις τακτικής. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση αύριο στις 3.30 το απόγευμα.

Η σπουδαιότητα του επερχόμενου αγώνα και η βαθμολογική του σημασία, υποχρέωσε τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει σήμερα ειδική αναφορά και να προσηλώσει τους παίκτες του από σήμερα κι όλας στην σημασία αυτού του αγώνα ντέρμπι.

Share it