Search

Νέα παράταση πήρε η ΕΟΚ για τον ορισμό της έδρας του τελικού! “Η Ξάνθη μπορεί να διοργανώσει τον τελικό” λέει ο Αντιπεριφερειάρχης

Μία επιπλέον μέρα θα διαρκέσει το σίριαλ του τόπου διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη!

 Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη (26/1) σύσκεψη των εκπροσώπων των δύο φιναλίστ στα γραφεία της ΕΟΚ, μετατέθηκε για την Παρασκευή (27/1), όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Η σύσκεψη για θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, Παναθηναϊκός-Άρης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (27/1), μετά από αίτημα και συμφωνία των δύο ομάδων».

Επιπλέον ο  Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης μίλησε στον Arena fm 89,4 και μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι δυνατόν ολόκληρο κράτος να μην μπορεί να διοργανώσει έναν τελικό; Τους είπαμε θέλουμε να διοργανώσουμε τον τελικό και είμαστε οκ. Μιλήσαμε και με τους ανθρώπους του γηπέδου. Το ότι η αστυνομία της Ξάνθης δεν μπορεί να περιφρουρήσει τον τελικό είναι ψέμα. Όταν έρχονται ποδοσφαιρικές μεγάλες ομάδες για να παίξουν στην Ξάνθη δεν έχει πρόβλημα η αστυνομία, θα έχει για το μπάσκετ;

Το γήπεδο της Ξάνθης έχει και πολλές εισόδους και είναι και προσβάσιμο από πολλούς δρόμους, άρα δεν ισχύουν αυτά που λέγονται. Και η Εθνική ομάδα έχει παίξει εδώ. Οι δυο κερκίδες είναι απέναντι και έχει μεγάλες εισόδους που ακόμα και φορτηγά μπαίνου Κι αν δεν έχει ο δεύτερος πίνακας τα φάουλ θα τον επισκευάσουμε..Έλεος. Σε ένα μήνα στον πλανήτη Άρη μπορούμε να πάμε. Αυτά είναι προφάσεις. Αύριο θα υπάρξει απάντηση στην επιστολή μας από την ΕΟΚ. Εμείς είπαμε είμαστε έτοιμοι.»

Share it