Search

Λουτσέσκου: “Πολύ καλή νίκη για λόγους ψυχολογίας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του ΟΦΗ παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου δεν έχει κριθεί σε καμία περίπτωση, ενώ παράλληλα ήταν μια καλή νίκη που δίνει στην ομάδα του καλύτερη ψυχολογία ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο.

Αναλυτικά δήλωσε: “Πριν το ματς είχαμε τρεις στόχους για το ματς και πετύχαμε τους δύο από αυτούς. Αυτούς που πετύχαμε είναι να πάμε στην ρεβάνς στην Κρήτη με πλεονέκτημα και να μην δεχθούμε γκολ στο πρώτο ματς. Αυτό που δεν πετύχαμε είναι να έχουμε μεγαλύτερο πλεονέκτημα και να λύσουμε το μεγαλύτερο κομμάτι της πρόκρισης. Σήμερα παίξαμε καλά και είχαμε τον έλεγχο του ματς. Τρέξαμε, πιέσαμε είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν σκοράραμε παραπάνω γκολ απέναντι σε μία ομάδα που είχε συνοχή. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αν και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Είναι μία πολύ καλή νίκη και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο. Θα πάμε στην Κρήτη για την ρεβάνς με αυτοπεποίθηση, είμαστε προετοιμασμένοι για να παλέψουμε στο δεύτερο ματς, έχουμε αβαντάζ αλλά δεν έχουμε προκριθεί από σήμερα θα είναι ένα δύσκολο ματς και όλα είναι πιθανά. Χρειάζεται η μέγιστη συγκέντρωση απο πλευράς μας”.

Ενώ σε ερώτηση για την αλλαγή του Χαμζά και αν υπάρχει κάποιος τραυματισμός ο Ρουμάνος τόνισε:“Ο Χαμζά ζήτησε μόνος του αλλαγή γιατί ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, δεν ξέρουμε αν υπάρχει θέμα θα το μάθουμε αύριο μετά τις εξετάσεις, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σημαντικό για να τον έχουμε στα σημαντικά ματς που έρχονται”

 

Share it