Search

Ήττα με 72-61 από τον Ηρακλή στην Καβάλα για την αποδεκατισμένη Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης

Με μόλις 7 παίκτες ταξίδεψε η Ολυμπιάδα στην Καβάλα, όπου ηττήθηκε από τον Ηρακλή με 72-61 στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι τέλους.

Αν και στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, οι γηπεδούχοι απέκτησαν προβάδισμα 9 πόντων στο τέλος του δεκαλέπτου, κυρίως χάρη στην ευστοχία τους από μέση και μακρινή απόσταση. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικό για τους Εβρίτες, η οποίοι ροκάνισαν τη διαφορά και κατάφεραν ακόμα και να προηγηθούν, με το ημίχρονο να κλείνει τελικά με σκορ 37-36.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής με περισσότερες επιλογές και δυνάμεις πήρε την πρωτοπορία στο σκορ, την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Συνθέσεις:

Ηρακλής Καβάλας (Λογοθέτης): Μαλαθούνης 6(1), Γκιονι, Γοργίας 12(2), Βασιλειάδης 1, Σκηρτζοβαλης 10(3), Σιώπης 9(2), Βουδουλάκης 4, Χατζημόσχου 11, Ιωαννίδης 5, Χατζάτογλου 6, Γερακίδης 8, Καραμανώλης

Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης (Γιαβρίδης, Τρούπος): Καζάκος 2, Γιαβρίδης 28(6), Χατέλος Δ. 6, Μπάτσικας 11(3), Τσιφλίκογλου 3(1), Αγγέλου 4 (16ρ.), Φυδανίδης 7(1)

Share it