Πίτσος: “Πολύ καλή ομάδα η Ξάνθη όμως με την δύναμη της έδρας μας μπορούμε την πρόκριση”

Τι κι αν ο ΟΦΗ πάει με μειονέκτημα στη ρεβάνς με την Ξάνθη για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Μηνάς Πίτσος, που εκτέλεσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή στα Πηγάδια εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει το 1-0 με τη δύναμη του κόσμου του.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε κόντρα στην ομάδα που είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Super League. Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς ανταποκριθήκαμε καλά στο ματς. Είχαμε απουσίες, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Κάποιες δυο-τρεις στιγμές αδράνειας μας κόστισαν το γκολ. Ακολουθήσαμε ένα καλό πλάνο και είχαμε κάποιες φάσεις να σκοράρουμε.

Ξέρουμε ότι έχουμε επαναληπτικό στο Ηράκλειο και με την βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να προκριθούμε, αν εκμεταλλευτούμε την δύναμη της έδρας μας. Τον τελευταίο μήνα ανά τρεις μέρες παίζουμε ένα ματς, έχουμε συνεχόμενα ταξίδια και γι΄ αυτό κάποιοι πήραν ανάσες Ο ΟΦΗ θέλει να πρωταγωνιστεί. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να τα καταφέρουμε να ανέβουμε κατηγορία», ήταν τα λόγια του.

Share it