Search

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση η Ξάνθη! Με το μυαλό στην… ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 τον ΟΦΗ

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η Ξάνθη κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κερδίζοντας με 1-0 τον ΟΦΗ στα Πηγάδια, με το μυαλό των παικτών της ξανθιώτικης ομάδας να είναι στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης χάρη στο αυτογκόλ του Μητρόπουλου που σημειώθηκε στο 40ο λεπτό του αγώνα. Ο Σολτάνι στο 44’ και ο Γιουνές στο 48’ στάθηκαν άτυχοι στις προσπάθειές τους έχοντας δοκάρια για τους νικητές, που είχαν συντριπτική κατοχή μπάλας κι άλλες καλές στιγμές. Η ξανθιώτικη ομάδα στον επαναληπτικό αγώνα, θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στην Κρήτη θέλοντας να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα και να πάρει την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης) με βοηθούς τους Αλέξανδρο Γρεβένη (ΕΠΣ Χαλκιδικής) – Χούσκογλου Αϊχάν (ΕΠΣ Θράκης) και 4ος διαιτητής ο Ιωάννης Γκουγκούδης (ΕΠΣ Σερρών)

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου (61’ Γουάλας), Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Σολτάνι (80’ Τριάδης), Λάζιτς, Ράνος, Γιουνές (67’ Βασιλακάκης).

ΟΦΗ (Μηνάς Πίτσος): Δάφκου, Παντίδος, Νάστος, Μάνος, Πάγκαλος (72’ Ογκμπόε), Βρεττός (80’ Μπουρσέλης), Κομεσίδης, Χίσι, Κιάσσος, Βαλλιανός, Μητρόπουλος.

 

Share it