Search

Αποχώρηση έκπληξη στην Δόξα Προσκυνητών, παρελθόν μετά απο πέντε χρόνια ο Γ. Κλειτσιώτης! Με Σπυριάδη στην Πτολεμαΐδα

Το μικρό “σοκ” που θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα για την ομάδα του αποφάσισε να κάνει ο Γιάννης Κλειτσιώτης που υπέβαλε την παραίτηση του απο τον πάγκο της ομάδας της Δόξας Προσκυνητών μετά απο πέντε χρόνια.

Πέντε χρόνια στα οποία η Δόξα έγραψε ιστορία, κατάφερε να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ’ Εθνική, όμως τα αρνητικά αποτελέσματα που κρατούν την ομάδα των Προσκυνητών χαμηλά στην βαθμολογία ανάγκασαν τον πολύπειρο προπονητή να προχωρήσει σε μια ακραία λύση που ωστόσο έκρινε αναγκαία αυτή την στιγμή.

Την θέση του Υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο γυμναστής της ομάδας Ανέστης Σπυριάδης, που έχει δίπλωμα προπονητή και θα είναι αυτός που θα κληθεί αρχής γενομένης απο το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Μακεδονικό Φούφα στην Πτολεμαΐδα να καθίσει στον πάγκο της Δόξας.

Η ανακοίνωση του ΔΣ της Δόξας Προσκυνητών αναφέρει:

Το διοικητικό συμβούλιο του αθλητικού σωματείου της Δόξας Προσκυνητών θέλει να εκφράσει τις πιο βαθιές και πιο μεστές ευχαριστίες στον τέως προπονητή της ομάδας κ. Κλειτσιώτη. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τις πιο μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου, με στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στις μνήμες όλων των φίλων της ομάδας καθώς συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να βρίσκεται στη Γ΄Εθνική Κατηγορία αυτή τη στιγμή. Οι αποχαιρετισμοί ποτέ δεν είναι εύκολοι, ειδικά όταν έχεις δεθεί με τους ανθρώπους που σε αποχαιρετούν. Η διοίκηση κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Κλειτσιώτη και του εύχεται πραγματικά τα καλύτερα από εδώ και πέρα. Για τον Γιάννη πάντα θα υπάρχουν φίλοι στην ομάδα της Δόξας. Καλή συνέχεια”!

Share it