Search

LIVE: Το ντέρμπι της Θράκης Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης και όλα τα ματς του 1ου ομίλου

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των παιχνιδιών της εξ αναβολής 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά το θρακιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στη Δόξα Προσκυνητών και τον Ορφέα Ξάνθης που αρχίζει στις 15:00 στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στην Κομοτηνή. Ενημέρωση θα υπάρχει και για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Πανσερραϊκό στη Football League. Το Live συντονίζει ο Κοσμάς Πανταζής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΔΩ!

Προσκυνητές και Ορφέας κοντράρονται στο σημερινό ματς έχοντας από μία σημαντική απουσία ο καθένας λόγω συμπλήρωσης καρτών. Για την ομάδα της Ροδόπης απουσιάζει ο Πασχάλης Δραγανίδης και για αυτή της Ξάνθης ο Νίκος Μελισσόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

Η γηπεδούχος στο σημερινό παιχνίδι Δόξα Προσκυνητών έχει μαζέψει μέχρι στιγμής 8 βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση, ενώ ο Ορφέας Ξάνθης είναι 5ος με 18.

Πάμε στις ενδεκάδες του θρακιώτικου ντέρμπι:

Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Κελεσίδης, Μόσχος, Λειβαδιώτης, Λέφης, Τρίχας, Δημητριάδης, Κασιώτης, Καμζελάς, Κατσαρός, Βάσκος.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλίλ, Τορομανίδης, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Καραγκιοζης Ι., Μουμίνογλου.

Να θυμίσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο επίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες της Θράκης μέσα στο 2017.

Οι ενδεκάδες στο ματς Πανσερραϊκός – Πανθρακικός:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ): Μέλκας, Στέβιτς, Καψάλης, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Φουσού, Ρούτσης, Τσιμίκας, Κάκκο, Τσούτσης, Γκούρτσας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ): Γκαραβέλης, Πολίμος, Κάργαρης, Μπουγαϊδης, Πετρούσης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ρουσάκης, Μήλιος, Ζιγκερίδης, Χαριαλάνης.

15:02 Σέντρα σε όλα τα ματς.

15:12 Το 0-0 παραμένει σε Κομοτηνή και Σέρρες μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση μέχρι στιγμής.

15:17 ΓΚΟΛ για τη Δόξα Προσκυνητών στο ντέρμπι της Θράκηςμε τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Κατσαρός στο ντεμπούτο του ανοίγει το σκορ για τους Κομοτηναίους!

15:24 Το 0-0 διατηρείται στο Πανσερραϊκός – Πανθρακικός. Μία αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα των Σερρών στο 12′, στη θέση του Ρούτση που τραυματίστηκε μπήκε ο Κανούλας.

15:25 Το σκορ στο τοπικό ντέρμπι με το Νέστο Χρυσούπολης έχει ανοίξει ο ΑΟ Καβάλας.

15:27 Δόξα Δράμας – Νάουσα 1-0 με σκόρερ για τους Δραμινούς τον Παπαζούδη! Λίγα λεπτά νωρίτερα ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Ιγκόρ νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Νάουσας από την άσπρη βούλα.

15:30 Να θυμίσουμε ότι για την 14η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής χθες Σάββατο ο Απόλλων Παραλιμνίου επικράτησε 7-0 της ΑΕ Ποντίων, ενώ έχει αναβληθεί το ματς Εορδαϊκός – Αλμωπός Αριδαίας.

15:31 Τη ίδια ώρα ο 8ος ΑΟ Καρδίας προηγείται 1-0 στην έδρα του 2ου Λαγκαδά.

15:32 Στο 0-0 Πανσερραϊκός και Πανθρακικός μετά από μισή ώρα αγώνα, πολύ μέτριες επιθετικά οι δύο ομάδες.

15:35 Ισοφαρίζει σε 1-1 ο Νέστος Χρυσούπολης στο καβαλιώτικο ντέρμπι με τον ΑΟΚ.

15:37 Τρομερή φάση στο Προσκυνητές – Ορφέας! Πολύ όμορφο σουτ από τον Τρίχα, αποκρούει στο δεξί παραθυράκι της εστίας του ο Ρούφος!

15:38 Πάλι μπροστά στο σκορ η Καβάλα κόντρα στο Νέστο! Χρυσούπολη – ΑΟΚ 1-2! Σε διάστημα 4 λεπτών το γκολ της ισοφάρισης και αυτό των φιλοξενούμενων.

15:44 Ισοφαρίζει σε 1-1 απέναντι στον ΑΟ Καρδίας η ΑΠΕ Λαγκαδά. Το μοναδικό παιχνίδι του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο οποίο δεν έχουμε δει ακόμα γκολ είναι αυτό ανάμεσα στον Καμπανιακό και τον Μακεδονικό.

15:46 Γκολ για τη Δόξα Δράμας. Ο Παπαζαχαρίας κάνει το 2-0 κόντρα στη Νάουσα.

15:50 Τέλος α’ ημιχρόνου στις Σέρρες. Πανσερραϊκός – Πανθρακικός 0-0 σε ένα ματς με λιγοστές καλές στιγμές μέχρι στιγμής.

15:51 ΓΚΟΛ για τον Ορφέα Ξάνθης! Λίγο πριν το τέλος του α’ μέρους οι Ξανθιώτες ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Ξαντινίδη κόντρα στη Δόξα Προσκυνητών! Για τον Ξαντινίδη αυτό είναι το τέταρτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Ο πρώην επιθετικός του Αστέρα Μαγικού είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης

15:54 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στα ματς του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Στο 1-1 Δόξα Προσκυνητών και Ορφέας Ξάνθης στην Κομοτηνή. Αναλυτικά όλα τα ημίχρονα:

ΑΠΕ Λαγκαδά – ΑΟ Καρδίας 1-1
Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-1
Καμπανιακός-Μακεδονικός Φούφα 0-0
Νέστος Χρυσούπολης-Καβάλα 1-2
Δόξα Δράμας-ΦΑΣ Νάουσα 2-0

16:06 Έναρξη β’ ημιχρόνου στα ματς. Έτοιμοι και στο Προσκυνητές – Ορφέας όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.

16:07 Γκολ από τα… αποδυτήρια για το Νέστο Χρυσούπολης που ισοφαρίζει σε 2-2 την Καβάλα στο καλύτερο μέχρι στιγμής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

16:13 To 0-0 παραμένει στο Πανσερραϊκός – Πανθρακικός μετά από 55 λεπτά αγώνα.

16:15 Σουτ από τον Τορομανίδη για τον Ορφέα άουτ η μπάλα.

16:20 Μία αλλαγή για κάθε ομάδα στην Κομοτηνή. Στη θέση του Καμζέλα που έκανε και αυτός το ντεμπούτο του σήμερ μπαίνει ο Σιδηρόπουλος για τους Προσκυνητές, ενώ για τον Ορφέα τη θέση του Μπουνταγκίδη πήρε ο Χιντ Ομέρ που κάνει το ντεμπούτο του στην 2η θητεία του στην ομάδα της Ξάνθης.

16:23 Δεύτερη αλλαγή για τη Δόξα Προσκυνητών. Στη θέση του σκόρερ Κατσαρού που έκανε πολύ θετικό ντεμπούτο μπαίνει ο Ανυφαντάκης.

16:26 Ο Λαγκαδάς φτάνει στην ολική ανατροπή και η Δόξα Δράμας κάνει 3 τα τέρματα της. Λαγκαδάς – ΑΟ Καρδίας 2-1 & Δόξα Δράμας – Νάουσα 3-0.

16:28 Το μηδέν διατηρείται στο Πανσερραϊκός – Πανθρακικός με συμπληρωμένα τα 70 λεπτά. Δύο δοκάρια σε διάστημα 2 λεπτών είχε η ομάδα των Σερρών!

16:32 Γκολ και στο μοναδικό ματς που δεν είχαμε σκορ μέχρι στιγμής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Καμπανιακός – Μακεδονικός 1-0 με σκόρερ τον Ραγκαβίνα!

16:34 Μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Χιντ Ομέρ φεύγει τετ α τετ με τον Περτσά, αλλά ο πορτιέρο των Προσκυνητών αποκρούει σώζωντας την ομάδα του! Στην ίδια φάση ο παίκτης του Ορφέα πέφτει άθελα του πάνω στον τερματοφύλακα της Δόξας ο οποίος δεν μπορεί να συνεχίσει και τη θέση του παίρνει ο Αγγελόπουλος! Αναγκαστική οπότε η τελευταία αλλαγή της ομάδας της Ροδόπης.

16:39 Νέα ευκαιρία για τον Ορφέα με τον Ομέρ! Ελάχιστα έξω από την εστία του Αγγελόπουλου το σουτ που δοκίμασε.

16:44 Στο 0-0 το Πανσερραϊκός – Πανθρακικός, 5 λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′.

16:45 ΓΚΟΛ για τον Ορφέα Ξάνθης! Στην ολική ανατροπή του σκορ φτάνουν οι Ξανθιώτες με σκόρερ τον Λαζαρίδη με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Μουμίνογλου Τουγιάλ από τα πλάγια! Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-2 λίγα λεπτά πριν το φινάλε.

16:47 Στην ολική ανατροπή φτάνει και ο Νέστος Χρυσούπολης που κάνει το 3-2 κόντρα στην Καβάλα!

16:49 Τρομερή ευκαιρία για τον Ορφέα! Ο Μουμίνογλου σουτάρει και ο Λεφής διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή παραχωρώντας κόρνερ!

16:55 Δοκάρι με τον Μουμίνογλου για τον Ορφέα Ξάνθης!

16:57 Τέλος στο ματς στην Κομοτηνή! Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-2! Λήξη και στις Σέρρες, Πανσερραϊκός – Πανθρακικός 0-0. 

Ευχαριστούμε που ήσασταν και σήμερα κοντά μας. Σε λίγο στο SportsAddict όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ρεπορτάζ από τους αγώνες…

 

Share it