Search

Παίζει με Μπελίζ και έρχεται Ξάνθη για υπογραφές ο πρώην “πράσινος” Μεχία!

Θέμα χρόνου θα πρέπει να θεωρείται η επικύρωση της συμφωνίας της Ξάνθης με τον διεθνή αμυντικό χαφ από την Ονδούρα Αλφρέδο Μεχία, με τους Ξανθιώτες να τα έχουν βρει σε όλα με τον πρώην μέσο του Πανθρακικού.

Ο 26χρονος(3 Απριλίου 1990) μέσος που βρίσκεται στην Ονδούρα οπού αγωνίζεται με την Εθνική του ομάδα στα προκριματικά παιχνίδια για την πρόκριση στο “Gold Cup” της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής, με το τελευταίο παιχνίδι του προκριματικού να είναι το απόγευμα στις 18:00(ώρα Ελλάδας) με την Εθνική ομάδα του Μπελίζ. Να σημειώσουμε πως ο Μεχία έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα ματς της Εθνικής ομάδας του στον προκριματικό οπού η Ονδούρα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της και μάλιστα ως πρώτη στην βαθμολογία.

Η Ξάνθη έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αλφρέδο Μεχία, με τον διεθνή μέσο να έρχεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες προκειμένου να περάσει πρώτα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας, οπού αναμένεται να υπογράψει έως το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Ο παίκτης από την Ονδούρα επιστρέψει στη Θράκη, καθώς απο το καλοκαίρι του 2014 μέχρι και το καλοκαίρι του 2016  είχε φορέσει τη φανέλα του Πανθρακικού έχοντας 48 εμφανίσεις ενώ πέτυχε και ένα τέρμα. Την εφετινή σεζόν αγωνίστηκε τη Μαραθόν, ομάδα της πατρίδας του, έχοντας 13 συμμετοχές.

Share it