Search

Αγχώθηκε αλλά κέρδισε τον Πανσερραϊκό και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση το Δημοκρίτειο!

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο Πανεπιστημιακό κλειστό στην Κομοτηνή μεταξύ του Δημοκρίτειου και του Πανσερραικου. Η ομάδα της Κομοτηνής ήθελε να διατηρήσει την πρωτιά στον ομιλό της ενάντια στη μαχητική ομάδα των Σερρών η οποία ήρθε να ”χτυπήσει” το παιχνίδι και να διεκδικήσει ο,τι μπορεί από αυτό.

Οι δύο ομάδες ήταν καθ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου μεχρι το τελευταιο 5 λεπτό όπου ο Πανσερραικός παίρνοντας ως δώρο τις χαμένες επιθέσεις του Δημοκρίτειου κατάφερε να πάρει διαφορά 3 γκολ πριν το σφύριγμα του ημιχρόνου που ο πίνακας του σκορ έγραφε 12-15 υπερ των φιλοξενούμενων. Οι πολλές λάθος επιλογές του Δημοκρίτειου στην επίθεση και τα πετυχημένα περιφερειακά σουτ των Σερρών έδιναν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να έχουν τ πάνω χέρι μέχρι το 40ο λεπτό οπού το σκορ ήταν 15-17 υπέρ τους.

Η ομάδα του Δημοκρίτειου έσφιξε την άμυνά της και παρά τα πολλά χαμένα τετ α τετ που είχε σε αυτό το διάστημα του παιχνιδιού κατάφερε να είναι μπροστά με ένα γκολ στο 55ο λεπτό του αγώνα με το σκορ να είναι στο 21-20. Το τελευταίο 5λεπτο ήταν δραματικό αφού οι ομάδες βρέθηκαν με μείον ένα παίκτη λόγω δίλεπτων.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα το σκορ ήταν ισόπαλο 22-22 και την επίθεση είχε η ομάδα της Κομοτηνής. Σε εκείνο το σημείο ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Γκουντούλας πήρε την τελευταία επίθεση πάνω του και σκόραρε με ένα εντυπωσιακό γκολ με σουτ πίσω από την πλάτη από τα 9 μέτρα και χάρισε μια πολύ σημαντική νίκη τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογικής σημασίας για την ομάδα του που διατηρήθηκε στην πρώτη θέση  της βαθμολογίας ισόβαθμη με την Ασπίδα Ξάνθης.

 

Α.Σ Δημοκρίτειο Κομοτηνής(Ιορ. Γιαννακού): Κουπής(4), Γκουντούλας(6), Γκαντιάς, Γκιρλέμης, Ντόι(1), Σάκκος(1), Καζόγλου, Βαρδάκας(6), Πατσιαβάς(3), Ξανθόπουλος(2), Γιαννούλας, Βελκόπουλος, Απαζίδης, Λαγόπουλος

Πανσερραικός: Λογοθετίδης, Τσιφούτης, Αρβανιτίδης(3), Ασκητής ,Φουντουκίδης(6), Μόσχογλου(1), Καζακίδης(6), Τσίτος(5), Μανδέλας(1), Αλεξιάδης, Γκόγκας, Κιοτελεκιάν, Γλούφτσιος

Share it