Αποθέωσε Ξάνθη ο Σάββας Θεοδωρίδης: “Έξοχη ομάδα η Ξάνθη, στο χέρι της να παίξει Champions League”!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ομάδα της Ξάνθης ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός που όπως είχε τονίσει και μετά το τέλος του αγώνα στην Ξάνθη έτσι και μετά το ματς στον Πειραιά, αποθέωση την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα της Θράκης απο τον Λουτσέσκου και φυσικά τον ιδιοκτήτη της ομάδας, εκπλήσσοντας μάλιστα με την δήλωση του πως “στο χέρι τους είναι να παίξουν και στο Champions League”.

Πέρα όμως απο τα καλά λόγια για την ομάδα της Θράκης ο κ. Θεοδωρίδης εξέφρασε για ακόμη ένα ματς τα παράπονα του για την διαιτησία, και κυρίως για την φάση οπού ο Ολυμπιακός ζητά πέναλτι σε ανατροπή του Μανθάτη απο τον Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά:

“Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα των δύο πρωτοπόρων. Η Ξάνθη είναι έξοχη ομάδα, έπαιξε πολύ καλά και είχε και ελλείψεις. Στάθηκε πολύ καλά και φαίνεται πως ο κύριος Λουτσέσκου κάνει πολύ καλή δουλειά.

Και πίσω από αυτόν ο κύριος Πανόπουλος. Τους εύχομαι επιτυχίες στο Πρωτάθλημα και στο χέρι τους είναι να παίξουν και στο Champions League. Είναι σοβαρή ομάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν πολύ καλός σήμερα, είχαμε ελλείψεις και πρέπει να παίζουν και οι νέοι παίκτες που έχει πάρει ο πρόεδρος, είναι πολύ καλοί παίκτες.

Σιγά σιγά θα ανέβουμε, είναι περίεργος ο μήνας, έχουμε έξι εξόδους. Ο Ολυμπιακός θα φτιάξει με τις προσθήκες των νέων παικτών, θα επιστρέψουν και οι τραυματίες και θα δέσει πολύ καλά η ομάδα.

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Μήπως έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και τα πέναλτι δίνονται σε άλλες φάσεις και όχι σε μία σαν τη σημερινή; Δηλαδή σαν του Παναθηναϊκού τη φάση στο προηγούμενο παιχνίδι και απαγορεύεται στου Ολυμπιακού;

Να δούμε τους κανονισμούς μήπως έχουν αλλάξει γιατί δεν υπάρχει πιο καραμπινάτη περίπτωση από αυτή σήμερα, υπάρχει επαφή, τελείωσε είναι πέναλτι.

Θέλω η επιτροπή διαιτησίας να μας στείλει κάνα έντυπο για να μας πει για τα πέναλτι. Πότε είναι στον Ολυμπιακό πέναλτι, τα ‘χουμε χάσει. Έχει λυσσάξει ο κόσμος, πέντε πέναλτι κερδίζουν οι άλλοι, με τον Ολυμπιακό ανύπαρκτο και από τον κύριο Σιδηρόπουλο και εμείς ένα.

Πέντε εναντίον μας τα δύο δεν υπάρχουν. Δεν μας ενδιαφέρει η διαιτησία και πάλι θα κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ομάδα μεγάλο πρόεδρο, μεγάλους φιλάθλους το μισό πληθυσμό της Ελλάδας και δεν θα ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση”.

Share it