Search

Τρομερό ματς στην Αλεξανδρούπολη με νικητή τον Φαίακα Κέρκυρας κόντρα στους Κύκλωπες

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι με ένταση, πάθος, εντυπωσιακές φάσεις και όμορφο θέαμα ο Φαίακας Κέρκυρας επικράτησε 30-25 των Κυκλώπων Αλεξ/πολης στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2.

Στα πρώτα 40 λεπτά του αγώνα οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, με τους Κύκλωπες να κοιτούν στα μάτια τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Φαίακα. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Ιονίου έδειξε γιατί είναι στην 1η θέση του ομίλου και έφτασε σε μία δίκαιη νίκη, με το νεοαφεχθέντα Κολοβό να συνεισφέρει τα μέγιστα.

Σε μεγάλη μέρα για τους Κύκλωπες ο τερματοφύλακας Ξηρόπουλος που πραγματοποίησε πολλές επεμβάσεις μεταξύ των οποίων και πέναλτι. Στην επίθεση ο Τζίνεβης ήταν αυτός που ξεχώρισε με τα γκολ που πέτυχε από δύσκολες γωνίες απέναντι σε εξαιρετικούς γκολκίπερ, ενώ ήταν και ο πρώτος σκόρερ των Εβριτών αλλά και του παιχνιδιού με 12 τέρματα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κυκλώπων Βλάνταν Βουγιάνοβιτς είχε ένα τράβηγμα το οποίο δεν του επέτρεψε να δώσει το 100% του, αλλά έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ την καινούρια του ομάδα στα επόμενα ματς.

Από το παιχνίδι αυτό οι Κύκλωπες κρατούν πολλά θετικά συμπεράσματα για τους επόμενους αγώνες και κοιτούν με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονή.

Με το τέλος του α’ ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε και η κοπή πίτας όλων των τμημάτων των Κυκλώπων με το φλουρί να πέφτει σε παίδες και παγκορασίδες β’.

Τα 5λεπτα: 1-3, 3-5, 6-6, 7-6, 7-6, 10-10 (ημίχρονο), 14-14, 16-17, 17-20, 19-24, 21-27, 25-30 (τελικό).

Διαιτητές: Σαπανίδης, Ηλιάδης.

Κύκλωπες Αλεξ/πολης (Τάρες): Επιτρόπου 1, Βουγιάνονβιτς 3, Πιστόλας 1, Θεοδώρου 2, Χαραλαμπίδης 2, Μπασδάνης, Ιβόσεβιτς, Τζίνεβης 12, Κωστόπουλος Ι. 2, Κωστόπουλος Β., Σέλκος, Λαιλισίδης 1, Χαριτούδης 1, Καραβασίλης.

Φαίακας Κέρκυρας (Ριγανάς): Κουλούρης, Τσιλιμπάρης, Νάστος 1, Παγωνίδης 3, Λινάρδος, Δελλής, Ριγανάς, Δημητρέλλος 9, Καραμανλής 6, Βάγιας 3, Κυριακίδης, Κορακιανίτης 5, Σουλάνης, Κολοβός 2, Ασμάνογλου, Δόικας.

Share it