Search

Με την τέταρτη θέση επιστρέφει απο την Αγία Πετρούπολη η Εθνική Νέων του Παπάζογλου!

Την 4η θέση  κατέλαβε η Εθνική Νέων στο 29ο τουρνουά «Βαλεντίν Γκρανάτκιν», που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη,καθώς στον μικρό τελικό ηττήθηκε 2-4 από την ομώνυμη ομάδα. Το τρόπαιο του τουρνουά κατέκτησε η Ρωσία η οποία επικράτησε 1-0 του Καζαχστάν στον τελικό. Ως αλλαγής πέρασε στο παιχνίδι ο Εβρίτης αμυντικός της Ξάνθης Δημήτρης Παπάζγλου.

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ στο 20ο λεπτό με τον Κωστανάσιο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα και με τη λήξη του ημιχρόνου έχανε 1-2, χάρη στα γκολ των Βαρτανιάν (29′) και Κολντούνοφ (44′).

Η Αγία Πετρούπολη μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και μέσα σε 12 λεπτά κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα (1-4) με τους Καζακόφ (50′) και τον Βαρτανιάν, ξανά, στο 57ο λεπτό. Η Εθνική απλώς μείωσε στο 75ο λεπτό σε 2-4 με τον Τζοβάρα.

Ελλάδα: Βουτσελάς- Μπούσης, Μανωλάκης (70′ Παπάζογλου), Νταλακούρας (70′ Αποστολάκης), Παπαδογιωργάκης, Ταμπάς, Χατζηδήμπας, Χατζηστραβός (55′ Τσίγκος), Καμπέτσης, Κωστανάσιος (70′ Δημήτρουλας), Τζοβάρας.

Αγία Πετρούπολη: Φεντόσοφ- Αλογιάν, Ολισέφσκι, Πετρόφ, Μπόιτσοφ, Κολντούνοφ (66′ Κούλτινοφ), Κολούσκο (82′ Γκουσεΐνοφ), Λεβίν (66′ Ρουντακόβιτς), Γιαστίμοφ (81′ Ποταπόφ), Καζακόφ, Βαρτανιάν.

Share it