Search

Σκόραρε ο Κενάν Μπαργκάν στη νίκη του Άρη επί του Αχαρναϊκού!

Αν και τα…χρειάστηκε στο φινάλε η ομάδα του Άρη πέτυχε την τρίτη νίκη της, επικρατώντας εκτός έδρας του Αχαρναϊκού με 2-1, με τον Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό των “κίτρινων” Κενάν Μπαργκάν να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

 

Στο 10΄οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου άνοιξαν το σκορ, με τον Κενάν Μπαργκάν να εκμεταλλεύεται το λάθος του Μουστάκη, στο κατέβασμα της μπάλας μετά από γέμισμα 40 μέτρων του Βασίλη Ρόβα, πλασάροντας εύστοχα των τερματοφύλακα των γηπεδούχων για το 0-1! Ενώ με τον Βασίλη Ρόβα να «σερβίρει» και πάλι ο Άρης έφτασε και στο 0-2, με τον Μπράνα Ίλιτς στο 32΄.

Ο Αχαρναϊκός, ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε την λάθος εκτίμηση του Καράμπελα, που αντί να διώξει άφησε τη μπάλα να περάσει με αποτέλεσμα ο επερχόμενος Τσεμεπρίδης να κερδίζει με σουτ τον Διούδη και να μειώνει στις καθυστερήσεις σε 1-2.

Όπως αναφέρει το pressaris η εικόνα του Άρη στα πρώτα λεπτά του δευτέρου 45λεπτου, προβλημάτισε έντονα με τον Αχαρναϊκό να πιέζει για την ισοφάριση. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μπάλα στα πόδια τους, προσπαθώντας ωστόσο με αντεπιθέσεις κυρίως να βρουν τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία με τον Μπαρκάν να έχει ισάριθμες ευκαιρίες στο 46΄και 50΄, χωρίς το επιθυμητό όμως αποτέλεσμα. Μετά το 55΄οι «κιτρινόμαυροι» ισορρόπησαν κι έφτασαν μία ανάσα από το 1-3 με τον Καπνίδη προ σχεδόν κενής εστία να μην μπορεί να την σπρώξει στα δίχτυα, μετά από πάσα του Τάτου. Στο 87΄απίστευτη πίεση του Αχαρναϊκού, με τον Τζέφερσον να πλασάρει μετά από τραγικό λάθος του Τζανακάκη και τον Διούδη να αποκρούει εντυπωσιακά. Ακολούθησε φάση διαρκείας με τους παίκτες του Άρη εν τέλει να απομακρύνουν τον κίνδυνο. Το 1-2 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τον Άρη να πετυχαίνει την τρίτη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα.

Αχαρναϊκός (Μ. Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Ματσούκας, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ντάγκρας, Πλαβούκος, Μουστάκης, Νταμιάνος

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Παυλίδης, Ντούνης (65΄Μιλούνοβιτς), Μπαργκάν (82΄Τζανακάκης), Τάτος, Ιλιτς (58΄Καπνίδης)

Share it