Search

Ο Σύλλογος Ιάσμου από φέτος στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Ιάσμου, για πρώτη φορά φέτος θα συμμετέχει οργανωμένα στις Λαογραφικές Εκδηλώσεις της Ξάνθης που θα πραγματοποιηθούν το δεύτερο 15θήμερο του Φεβρουαρίου.

Στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της 26ης Φεβρουαρίου τα μέλη του Συλλόγου θα έχουν συμμετοχή με δικές τους καρναβαλικές φορεσιές με το θέμα που θα σατιρίζουν να έχει ήδη επιλεγεί. Το «μυστικό» της καρναβαλικής συμμετοχής θα αποκαλυφθεί σε ειδική εκδήλωση.

«Δίνουμε την ευκαιρία στο χωριό μας μαζί με φίλους-επισκέπτες-φιλοξενούμενους να πάρει μέρος σε ένα γεγονός πανελλήνιας εμβέλειας» δηλώνουν οι εμπνευστές της προσπάθειας καλώντας όλους όσοι συμμετέχουν κάθε χρόνο σε άλλους Συλλόγους ως φιλοξενούμενοι ,αλλά και αυτούς που θα ήθελαν να συμμετέχουν στην παρέλαση, να πάρουν μέρος στην κοινή αποκριάτικη «κάθοδο».

«Ως πρώτη φορά και με σύνθημα «ήμουν κι εγώ εκεί» θα ήταν ευχάριστο να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες μας σε αριθμό και όλοι μαζί να κάνουμε και κάτι διαφορετικό. Στόχος μας είναι η συμμετοχή με αξιοπρέπεια και ήθος και σε αυτό χρειαζόμαστε την βοήθειά σας» δηλώνουν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου υποσχόμενοι καθημερινή ενημέρωση για το θέμα.

Πηγή: kanali6.gr

Share it