Search

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! Βασικός στο All-Star Game ο Αντετοκούνμπο! Πρώτος Έλληνας στα χρονικά!

Ήταν All-Star μεταφορικά, τώρα (θα) είναι και κυριολεκτικά! Βασικός στη γιορτή του ΝΒΑ στη Νέα Ορλεάνη (19/2) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας All-Star στα χρονικά κι ως ο νεότερος μη Αμερικανός όλων των εποχών!

Το παραμύθι συνεχίζεται για τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μπακς και πλέον με τη μορφή ιστορίας, την οποία συνεχίζει να γράφει! Αφού πρώτα (ξε)τρέλανε τον απλό κόσμο με περισσότερες από 1.600.000(!!!) ψήφους, έκανε το ίδιο και με τους παίκτες κι επιλεγμένους δημοσιογράφους του ΝΒΑ, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για το υπόλοιπο 50% (25%+25%) της ψηφοφορίας του All-Star Game της Νέας Ορλεάνης (19/2). Το τελικό αποτέλεσμα; Τι άλλο από ακόμη μία χρυσή σελίδα στο βιογραφικό του και στη βίβλο του μπάσκετ!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟ ALL-STAR GAME! ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ! Έτσι, με κεφαλαία!

Πρόκειται για μία ανεπανάληπτη στιγμή κι απίστευτη τιμή για τον 22χρονο πόιντ φόργουορντ, ο οποίος μόλις πριν από 4 χρόνια αγωνιζόταν στα παρκέ της ελληνικής Α2. Στο διάστημα αυτό δούλεψε σκληρά, πίστεψε στον εαυτό του κι έκανε πολλούς άλλους να πιστέψουν σε αυτόν, φόρεσε φανέλα NBAer, έγινε franchise player (επέκταση αξίας $100.000.000 μέχρι το 2021), έγινε κι All-Star!

Έτσι η ελληνική σημαία θα κυματίσει και στο Smoothie King Center, όπως στο Barclays Center του Μπρούκλιν κατά την επιλογή του στο Νο.15 (2013) κι όπου έκτοτε ο Giannis ήταν, είναι και θα είναι παρών.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!

Μαζί του στην αρχική 5άδα της Ανατολής επιλέχτηκαν οι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), ΝτεΡόζαν (Ράπτορς), Μπάτλερ (Μπουλς) και φυσικά ο ΛεΜπρον Τζέιμς (Καβαλίερς), ενώ αυτή της Δύσης απαρτίζουν οι Κάρι (Ουόριορς), Χάρντεν (Ρόκετς), Ντουράντ (Ουόριορς), Λέοναρντ (Σπερς) και Ντέιβις (Πέλικανς).

Οι 7+7 αναπληρωματικοί του 66ου All-Star Game, όπως τους επιλέξουν οι 30 προπονητές, θα γίνουν γνωστοί στις 26/1.

Πηγή: Eurohoops.net

Share it

Μία Απάντηση

  1. Που τον είδατε τον Έλληνα; Δεν με πειράζει που είναι μαύρος, θα μπορούσε ο ένας γονιός του να είναι μαύρος Νιγηριανός εν προκειμένω κι ο άλλος Έλληνας. Αυτός όμως μέσα του δεν έχει ούτε μισή σταγόνα ελληνικού αίματος. Απλά γεννήθηκε στην Πατρίδα μας γιατί οι γονείς του ήταν λαθρομετανάστες, ήρθαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας. Από εκεί και πέρα ναι μπράβο στους γονείς του που βάφτισαν με ή έδωσαν ελληνικά ονόματα στα παιδιά τους σε ένδειξη ευγνωμοσύνης. Ο Γιάννης όπως και τα αδέρφια του διδάχτηκαν την ελληνική παιδεία, έκαναν τα πρώτα τους αθλητικά βήματα στην Πατρίδα μας, πήραν υπηκοότητα (λάθος) και έγινε αυτός που έγινε. Σεβάστηκε λίγο καιρό πριν την ελληνική σημαία πολύ περισότερο από κάτι άλλους αθεοαριστερούς υπουργούς και δεν υπέγραψε επάνω της όπως του ζητήθηκε από θαυμαστή του. Για αυτό το γεγονός και για ότι έχει πετύχει μέχρι την συμμετοχή του στο All-Star Game ΜΠΡΑΒΟ του και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Έλληνας όμως έχεις την τιμή να γεννιέσαι και δεν γίνεσαι…