Search

Συλλήψεις για ηρωίνη σε Ξάνθη και Κομοτηνή την Τετάρτη!

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά σημειώθηκαν σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Δράμα την Τετάρτη. στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Ξάνθης και Δράμας. Πρόκειται για ανδρες ηλικίας 39, 36, 23, 20 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι κατείχε 4 ναρκωτικά δισκία.Σε άλλη περίπτωση σε χωριό της Κομοτηνής, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο 39χρονος, διότι, εντόπισαν στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης σε στερεά μορφή, βάρους 1,3 γραμμαρίων.

Σε άλλη περίπτωση το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Εχίνου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι, τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης. Τέλος σε χωριό της Δράμας, το βράδυ,  αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, συνέλαβαν τους δύο (2) 20χρονους, διότι εντόπισαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και τα ναρκωτικά δισκία. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Κομοτηνής και Δράμας και το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου Ξάνθης.

Πηγή: Xanthi2.gr

Share it