Search

Ανακοίνωση στήριξης στον ΑΟΞ απο την ΕΠΣ Ξάνθης “Πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε στην ζωή μας, στην γειτονιά μας, τον Α.Ο.Ξ.”!

Την απόλυτη στήριξη της στην μεγάλη ομάδα της Θράκης, τον ΑΟ Ξάνθης και τον Χρήστο Πανόπουλο εξέφρασε με δελτίο τύπου της η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Αναλυτικά:

Για ακόμη μια αγωνιστική της Super League o Αθλητικό Όμιλος Ξάνθης, η ομάδα του Νομού μας, μας έκανε περήφανους κερδίζοντας τον Ηρακλή με 3-1 παραμένοντας στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε μια ποδοσφαιρική συνάντηση όπως είναι γνωστό υπάρχουν πολλά συναισθήματα, υπάρχει χαρά, υπάρχει και η λύπη. Εμείς ως Ξανθιώτες μονό περηφάνια πρέπει να αισθανόμαστε για αυτή την ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Δεν είναι μόνο η συνεχή της παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League αλλά και η προσφορά που έχει καθημερινά στην κοινωνία της Ξάνθης. Προσφορά που δυστυχώς δεν μπορεί κάποιος να αντιληφθεί αλλά γίνεται αισθητή όταν αυτή φύγει όταν αυτή δεν θα υπάρξει άλλο.

Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα μας προσφέρει ελκυστικό ποδόσφαιρο, έρχονται αναγνωρισμένοι ξένοι ποδοσφαιριστές, συμμετέχουν Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας, υπάρχουν άρτιες αθλητικές και γηπεδικές εγκαταστάσεις, οικονομική σταθερότητα όλα αυτά είναι ένα σκηνικό που ονειρεύονται άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο όχι μόνο σε Πανελλαδικό επίπεδο αλλά και σε Ευρωπαϊκό.

Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν αναγνωρίζονται όχι μόνο από τους φιλάθλους αλλά και από την κοινωνία της Ξάνθης με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την παρουσία λιγοστών φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου στην αναμέτρηση της Τετάρτης με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να βοηθάμε όσο μας το επιτρέπουν οι λιγοστές δυνάμεις μας τόσο τον μεγαλομέτοχο κ. Χρήστο Πανόπουλο, την Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ίσως ήρθε η στιγμή να αναλογιστεί καθένας με σοβαρότητα και σύνεση τις ευθύνες του. Ίσως ήρθε η στιγμή να αναλογιστούμε όλοι μας πως κάποια πράγματα δεν πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα. Ίσως ήρθε η στιγμή να αναρωτηθούμε πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε στην ζωή μας, στην γειτονιά μας, τον Α.Ο.Ξ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης

Share it