Search

Κασιώτης ο τέταρτος για την Δόξα Προσκυνητών που αποχαιρετά και Εμρέ!

Την τέταρτη της μεταγραφή ολοκλήρωσε η Δόξα Προσκυνητών που έκανε δικό της ακόμη έναν νεαρό και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, καθώς έκανε δικό της τον Γιώργο Κασιώτη. Ενώ παράλληλα προχώρησε και στην πέμπτη αποδέσμευση ποδοσφαιριστή της καθώς αποχωρεί απο την ομάδα ο Μεμέτ Εμρέ.

Ο 19χρονος Ροδίτης μεσοαμυντικός  Γιώργος Κασιώτης που ξεκίνησε την καριέρα του απο την Ένωση Νέων Αφάντου σε ηλικία 16 ετών πήρε μεταγραφή για τον ΟΦΗ οπού αγωνίστηκε με τα τμήματα Κ17 και Κ20 του Κρητικού συλλόγου. Όμως μετά την πτώση του ΟΦΗ και τις αναταράξεις που υπήρξαν και στις Ακαδημίες του συλλόγου ο Κασιώτης επέστρεψε στην Ρόδο για την “Α.Ε.Ρ.Α.”. Ο νεαρός αμυντικός πέρασε στο Δημοκρίτειο και το ΤΕΦΑΑ και έτσι μετακόμισε στην Κομοτηνή και αφού άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο δοκιμαστικό της ομάδας των Προσκυνητών οι ιθύνοντες της Δόξας προχωρούν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο Κασιώτης είναι η τέταρτη μεταγραφή για την ομάδα του Γιάννη Κλειτσιώτη που θυμίζουμε κατά σειρά απέκτησε τους Δήμο Καραγιαννίδη, Νίκο Καμζέλα και Πάρη Κατσαρό.

Απο την άλλη πλευρά έχουμε και την πέμπτη αποχώρηση απο την ομάδα των Προσκυνητών καθώς μετά τους Μουζασβίλι, Γιαννακιτσίδη, Μαδούρα και Κορωνάκη παρελθόν απο την Δόξα αποτελεί και ο επιθετικός της ομάδας Μεμέτ Εμρέ.

Share it