Search

Η Χαλκηδόνα “έσπασε” το σερί αλλά και το αήττητο της έδρας της ΑΕ Κομοτηνή!

Παρότι δεν ξεκίνησε καλά το ματς η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής έβγαλε αντίδραση επέβαλε τον ρυθμό της  και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και χτίζει διαφορά 4-6 πόντων μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Παρόμοια εικόνα και στο πρώτο μισό της τρίτης περιόδου και κάπου εκεί θα έρθει το μπλακ άουτ για τους Κομοτηναίους που έδωσαν δικαιώματα στους φιλοξενούμενους που δεν το άφησαν χαμένο καταφέρνοντας να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Και εκεί που θα περίμενε κανείς αντίδραση απο τους Θρακιώτες λίγο ο εκνευρισμός απο αρκετές αποφάσεις των διαιτητών λίγο η χαμένη αυτοσυγκέντρωση των γηπεδούχων με λάθος επιλογές στην επίθεση έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα της Χαλκηδόνας να το εκμεταλλευτεί και με επι μέρους σκορ 8-16 να φτάσουν στη νίκη.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα της σαιζόν για την ΑΕ Κομοτηνής αλλά και η πρώτη μετά απο 10 συνεχόμενες νίκες, ένα αποτέλεσμα που δίνει την ευκαιρία στην Χαλκηδόνα να πιάσει τους Κομοτηναίους στην τρίτη θέση.

Δεκάλεπτα: 26-21, 46-40 (ημίχρονο), 62-63, 70-79 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Ταρενίδης Κ., Σαρακενίδης

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κοκκινόπουλος): Σταματέλος 8, Χονδρόπουλος 13 (3), Λεχούδης, 22 (1), Κουτσοβασίλης 5, Καραμπέκης 5, Βαχαρίδης 6 (2), Παλλάκης 6 (1).

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Οκλαλιώτης): Τουλούμης 6 (2), Μαρκίδης 5, Μαραπίδης 34 (7), Μπατάκος 7, Σεφερίδης 7, Κοτζαγιάννης 12, Χαρτόπουλος 8.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it