Search

Επιστρέφει στην Ξάνθη για χάρη του Άρη Αβάτου ο Παύλος Ευθυμιάδης!

Σε ακόμη μια εξαιρετική μεταγραφή προχώρησε ο πρωτοπόρος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, Άρης Αβάτου που μετά τον Βασίλη Δόντσο απέκτησε ακόμη έναν Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική σε ομάδα της Νότιου Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Παύλο Ευθυμιάδη που μετά απο αρκετά χρόνια επιστρέφει στην Ξάνθη για να φορέσει ξανά τα “κιτρινόμαυρα” αυτή την φορά όμως όχι της ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου αλλά του Άρη Αβάτου. Ο 27χρονος μέσος ξεκίνησε απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης αγωνίστηκε εν συνεχεία σε Ολυμπιακό Λουτρακίου, Πυρσό Γρεβενών, ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου, Ζενίτ Τσέσλαβ(Β’ Εθνική Τσεχίας), Ατρόμητο Πειραία, ΑΕ Ερμιονίδας, Πανελευσινιακό, ΑΕ Ηράκλειο και το τελευταίο εξάμηνο στην ομάδα του ΑΟ Ζευγολατιό Κορίνθου που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική.

Και με αυτή την κίνηση η διοίκηση του Αβάτου δείχνει πόσο πολύ θέλει την άνοδο πείθοντας ποδοσφαιριστές που παλαιότερα δεν είχαν αγωνιστεί ποτέ στο τοπικό να φορέσουν την φανέλα της και να την βοηθήσουν στην προσπάθεια της για άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ’ Εθνική, ενώ δείχνει και τον προγραμματισμό του προπονητή του Άρη Κυριάκου Κετσιεμενίδη που ετοιμάζει απο φέτος ένα ισχυρό σύνολο που θα μπορούσε να σταθεί και στην παραπάνω κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Αβάτου αναφέρει: “ΠΑΥΛΕ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ .
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ SKODA XANTHI (2005-2009), ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΕΥΜΟΙΡΟΥ Δ’ΕΘΝΙΚΗ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Δ’ΕΘΝΙΚΗ,ΖΕΝΙΤ ΤΣΑΣΛΑΒ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ ΜΕ 20 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ,ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Γ’ΕΘΝΙΚΗ,ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΟΔΑΣ Γ’ΕΘΝΙΚΗ,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Β’ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Α.Ο.ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Γ’ΕΘΝΙΚΗ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.
ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΕΙΧΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ”

Share it