Search

Δεύτερη σερί ήττα για τον Πανθρακικό με γκολ απο τα…αποδυτήρια για τον Αγροτικό!

Ακόμη μια εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Πανθρακικός που βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει και έτσι ηττήθηκε με 0-1 απο τον Αγροτικό Αστέρα.

Τρεις πολύτιμους βαθμούς πήρε την Τετάρτη (18/1) ο Αγροτικός Αστέρας, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 του Πανθρακικού για την 11η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Γκέσιο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Γκαραβέλη μετά από μπαλιά του Αργυρίου και με σουτ να βρίσκει δίχτυα. Η αντίδραση των παικτών του Κώστα Βασιλακάκη ήρθε δύο λεπτά αργότερα, αλλά ο Μπεκατώρος έκανε κακό κοντρόλ προ του Γιακουμή και έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα.

Από εκεί και πέρα, οι καλές στιγμές έλειψαν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στην επανάληψη και να απειλούν στο 50′, όταν ο Γιακουμής έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το φάουλ που εκτέλεσε ο Πλέγας και στην εξέλιξη της φάσης η προβολή του Μπουγαΐδη ήταν για λίγο άστοχη.

Ο γκολκίπερ του Αγροτικού Αστέρα εξουδετέρωσε επίσης τα σουτ των Ζυγκερίδη στο 57′ και του Μπεκατώρου στο 75′ και κάπως έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους «σταχυοφόρους» να παίρνουν το σημανικό τρίποντο.

Έτσι, η ομάδα του Νίκου Νεντίδη με 19 βαθμούς βρίσκεται στην πέμπτη θέση και διατηρείται σχετικά κοντά στην κορυφή, έχοντας βέβαια και παιχνίδι λιγότερο.

Από την πλευρά τους, οι Θρακιώτες συνεχίζουν να απογοητεύουν και με 11 βαθμούς είναι στη 12η θέση δείχνοντας ότι δεν θα αποφύγουν τις περιπέτειες σχετικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σέζος του Συνδέσμου Κιλκίς με βοηθούς τους Καμπερίδη και Μηναδάκη του Συνδέσμου Καβάλας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης (28′ Xαλκιαδάκης, 74′ Κυριαλάνης), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος, Μήλιος (65′ Νικόλτσης), Ζυγκερίδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Κουκόλης (46′ Δεινόπαπας), Βαφέας, Γκότοβος, Χατζής, Τεγούσης, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε (81′ Πάτο), Θεοδωρίδης (73′ Έππας), Γκέσιος.

Photo Credit: Intime

Share it