“Ζεστά” στην μάχη για την απόκτηση Μεχία η Ξάνθη!

Πολύ κοντά στην απόκτηση  του πρώην αμυντικού μέσου του Πανθρακικού Αλφρέδο Μεχία βρίσκεται σύμφωνα με Αθηναϊκά δημοσιεύματα η Ξάνθη.

Ο 26χρονος διεθνής μέσος, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Marathon της Ονδούρας, είχε πρόταση από τον Απόλλων Σμύρνης του πρώην προπονητή του Άκη Μάντζιου, η οποία επεδίωκε να εντάξει στο δυναμικό της έναν ποιοτικό μέσο, στην προσπάθεια για άνοδο στη Super League.

Μάλιστα από την ομάδα της Ριζούπολης λεγόταν πως ο Λατινοαμερικανός θα κλείσει και πως είναι δεδομένη η απόκτησή του. Όλα αυτά και ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24, ο Μεχία είναι ψηλά στη λίστα της Ξάνθης! Η ξανθιώτικη ομάδα, η οποία εφέτος εντυπωσιάζει με την πορεία της στο πρωτάθλημα και είναι 2η με 28 βαθμούς (σε 15 ματς), βλέπει με θετικό τρόπο την προοπτική να αποκτήσει τον Μεχία, ο οποίος τη διετία 2014-2016 έπαιζε στον Πανθρακικό.

Η Ξάνθη, βλέποντας ότι έχουν προκύψει θέματα τραυματισμών στο ρόστερ, σε συνδυασμό με την ολοφάνερη επιδίωξη για είσοδο στην πεντάδα, θα παλέψει να ενισχυθεί, με σκοπό τα κενά που θα προκύψουν από ενδεχόμενες απουσίες μέσα στη σεζόν, να καλυφθούν με το ίδιο ποιοτικές λύσεις. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η περίπτωση του Μεχία η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι μια ανάσα απο την ομάδα της Ξάνθης.

Share it