Search

Σε γιορτινό κλίμα και με μεγάλες προσδοκίες έκοψε την πίτα του ο Πήγασος Ξάνθης(+photos)

Σε γνωστό κέντρο της Ξάνθης έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης “Πήγασος”, παρουσία των οικογενειών των μελών και αθλητών του συλλόγου αλλά και τους μικρούς ποδηλάτες του Παιδικού αγωνιστικού τμήματος που συνοδευόταν πέρα απο τους γονείς τους του προπονητή Βασίλη Γιάνναρου και του υπεύθυνου του τμήματος Ιωάννη Στεργίδη.

Στην φετινή εκδήλωση του Πήγασου, που συμπλήρωσε 19 χρόνια απο την ίδρυση του, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εορταστικό μια και ο σύλλογος πέρα απο την απόλυτα επιτυχημένη περσινή σαιζόν με πληθώρα εξαιρετικών επιδόσεων έχει μπροστά του την μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του. Και ποια είναι αυτή, μα φυσικά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ποδηλασίας.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Αφεντούλης Τσακιρίδης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε ενώ εξέφρασε και την πίστη του για μια καρποφόρα ποδηλατική χρονιά με πολλές επιτυχίες για τον σύλλογο και του 2017.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Γιάννης Μπούτος (Πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης), ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος του Πήγασου Νικόλαος Εφραιμίδης και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Λομβαρδέας,
οι οποίοι χαρακτηριστικά τόνισαν στο χαιρετισμό τους την αμέριστη συμπαράσταση  του Αντιπεριφειάρχη και του Δημάρχου Ξάνθης στις Δράσεις του συλλόγου.

Την ιερότητα της εκδήλωσης ευλόγησε με τον γαλήνιο συμβουλευτικό του λόγο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ Παντελεήμων  μαζί με τους Πατέρες Ιωακείμ και Νεκτάριο.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν και βραβεύθηκαν οι αθλητές:

– Σίμος Γκουλιαμτζής  (για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Αντοχής Εφήβων 2016 και τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας)  από τον Ειδικό Έφορο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Βασίλη Ποιμενίδη.

– Γεώργιος Τσουλουχάς – Στελίνα Σπανίδου – Χασάν Σεμπέκ – Αναστάσιος Καλονικίδης(Κατάκτηση 3ης θέσης στο Team Relay 4×7,3χλμ στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος) από τον Πρόεδρο του ΠήγασουΑφεντούλη Τσακιρίδη

– Αρίφ Ογλού Μπουράκ (για τις αθλητικές του επιδόσεις κατά την αθλητική χρονιά του 2016) από το μέλος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματίων Μακεδονίας Θράκης Ιωάννη Ζαφειριάδη.

Τυχερός της βραδιάς στάθηκε ο προπονητής του ΠΗΓΑΣΟΥ Χρήστος Σταυριανίδης ο οποίος κέρδισε το φλουρί και το βιβλίο «Ο γύρος του κόσμου με ένα ποδήλατο» (ευγενική προσφορά των Εκδόσεων ΣΠΑΝΙΔΗ) καθώς και δύο υψηλής διατροφικής ενεργείας δημιουργίες  του ζαχαροπλαστείου ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Επίσης κατά την εκδήλωση έγινε κλήρωση με δώρα που ευγενικά χορήγησαν καταξιωμένες επιχειρήσεις της πόλης της Ξάνθης.

Share it