Search

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Χαμζά Γιουνές στον Λουτσέσκου και τα έντονο παρασκήνιο για το μέλλον του!

Μια απο τις βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου το καλοκαίρι για την στελέχωση του ρόστερ της Ξάνθης, και  για την οποία μάλιστα επέμενε, ήταν αυτή του Χαμζά Γιουνές. Μια επιλογή που με την συμπλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος έχει δικαιώσει σε υπερθετικό βαθμό τον Ρουμάνο για την επιλογή του.

Ο Τυνήσιος έχει καταφέρει να κερδίσει τους πάντες τόσο με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του, όπως φυσικά και την εκτελεστική του δεινότητα, όσο και με τον χαρακτήρα του και τον επαγγελματισμό του. Άλλωστε είναι απο τους παίκτες που δουλεύουν σκληρά καθημερινά ψάχνοντας και αυτός την “αναγέννηση” μετά την άσχημη περιπέτεια που είχε στο Ιράν.

Ο Λουτσέσκου του δίνει την κατάλληλη “ελευθερία” στο γήπεδο ενώ με την πίστη που του έχει δείξει απο την πρώτη μέρα που ο Τυνήσιος βρέθηκε στην Ξάνθη δίνει την κατάλληλη “ντόπα” και κίνητρο στον Γιουνές για να βγάλει όλη του την ποιότητα στο γήπεδο, με τον Χαμζά να παίζει και για τον προπονητή του.

Χαρακτηριστικός ήταν άλλωστε και ο πανηγυρισμός του στο τέρμα που σημείωσε και “καθάρισε” την υπόθεση νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιουνές με το που είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα να τρέχει προς το μέρος του προπονητή του αγκαλιάζοντας τον και αφιερώνοντας του το γκολ που σημείωσε, ενώ και κατά την διάρκεια της αλλαγής του στο φινάλε είχε θερμό χαιρετισμό και αγκαλιά με τον Ρουμάνο τεχνικό της Ξάνθης να επαινεί τον Τυνήσιο για ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση. Άλλωστε οι σχέσεις των δύο είναι εξαιρετικά φιλικές, μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Λουτσέσκου ήταν μάρτυρας και στον κλειστό γάμο του Τυνήσιου με την αγαπημένη του στο Πλοέστι της Ρουμανίας.

Βέβαια οι καλές εμφανίσεις του Χαμζά Γιουνές σε συνάρτηση με το γεγονός πως το συμβόλαιο που έχει με τους Θρακιώτες είναι 1+1 φέρνει αρκετά σενάρια στο τραπέζι. Αρχικά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως πρόθεση της Ξανθιώτικης ΠΑΕ είναι η ανανέωση του συμβόλαιό και αν είναι στο χέρι της να τον διατηρήσει στον σύλλογο και παραπάνω απο τον έναν εξτρά χρόνο που προβλέπει η συμφωνία των δύο πλευρών. Κάτι για το οποίο δεν φαίνεται αρνητικός ο Τυνήσιος μια και στην Ξάνθη έχει βρει την απαιτούμενη ηρεμία που χρειάζεται με την ομάδα να του δίνει όλα όσα χρειάζεται για να συγκεντρωθεί καθαρά στο να παίζει ποδόσφαιρο.

Ωστόσο κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η αντίδραση και των δύο πλευρών όταν γίνει επίσημο το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων που δείχνουν να βλέπουν με θετικό μάτι την περίπτωση του Τυνήσιου. Μπορεί ακόμη επισήμως καμία ομάδα να μην έχει κάνει κάποια κίνηση ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sportsaddict ο Χαμζά Γιουνές έχει μπει στο “μάτι” αρκετών ομάδων που παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωση του. Ενώ πέρα απο ομάδες του εξωτερικού υπάρχει και Ελληνική ομάδα που έχει αρκετά ψηλά στην λίστα της τον Τυνήσιο.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η Ξάνθη δεν προτίθεται να τον δώσει άμεσα, εκτός αν ικανοποιηθεί με μεγάλο ποσό κάτι που δεν φαίνεται να μπορεί να συμβεί την δεδομένη στιγμή. Άλλωστε όλοι στην Ξάνθη θέλουν η ομάδα να διεκδικήσει με όσες πιθανότητες έχει την Ευρωπαϊκή έξοδο και την καλή πορεία στο Κύπελλο, και σίγουρα αυτές παραμένουν αρκετά υψηλές με την παρουσία του Γιουνές.

Share it