Search

Οι δηλώσεις των Βασιλακάκη και Ηλιάδη μετά την ήττα του Πανθρακικού στο Αίγιο

Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε στο Αίγιο ο Πανθρακικός που ηττήθηκε με 3-0 απο τον τοπικό Παναιγιάλειο, με τον προπονητή της ομάδας της Κομοτηνής Κώστας Βασιλακάκης να είναι προβληματισμένος με την παρουσία της ομάδας του όπως και ο πολύπειρος Στέλιος Ηλιάδης, στις δηλώσεις που έκαναν στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των “πράσινων” Κώστα Βασιλακάκη και του ποδοσφαιριστή της ομάδας Στέλιου Ηλιάδη:

Κώστας Βασιλακάκης: «Άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο. Μπορώ να πω ότι δεν μπήκαμε στο ματς. Όχι μόνο δεν μπήκαμε, αλλά δεν αντιδράσαμε κιόλας. Είχαμε αρκετά προβλήματα και στα μαρκαρίσματα και στο να κρατήσουμε τη μπάλα όπως πρέπει για να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε νέα παιδιά, δεν μένουμε εδώ. Να δούμε το επόμενο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδό μας, να πάρουμε το ματς και τους βαθμούς που έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη».

Στέλιος Ηλιάδης: «Συμφωνώ με τον κόουτς. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Δεν είχαμε αυτό που μας χαρακτηρίζει, το πάθος και συγκέντρωση. Θέλω να πιστεύω ότι είναι μια κακή παρένθεση μετά τις ομολογουμένως πολύ καλές εμφανίσεις που κάναμε τον τελευταίο καιρό. Άσχημο και βαρύ σκορ. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας».

Share it