Search

Με επιστροφές αλλά και προβλήματα η μίνι προετοιμασία της Ξάνθης για Ηρακλή

Η λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ξάνθης για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super League, την βρίσκει στην 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πανιώνιο, σε μία θέση ρεκόρ στην 28χρονη παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία.

Με τους 28 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου εστιάζει στο επόμενο παιχνίδι και το πρωινό της Δευτέρας συνέχισε την δουλειά της στο προπονητήριο της ομάδας για την εμβόλιμη 16η αγωνιστική της Super League. Άλλωστε δεν υπάρχουν και τα χρονικά περιθώρια για ξεκούραση μια και την Τετάρτη στις 17:15 θα υποδεχθεί τον Ηρακλή στο γήπεδό της και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες.

Στην προσπάθεια αυτή το τεχνικό επιτελείο δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Χρήστο Λισγάρα που θα εκτίσει την 2η αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ ο Χατζητερζόγλου Οκάν που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Κυριακής υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και θα απουσιάσει για περίπου 1 μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πέτρος Ορφανίδης ενώ ο Φερνάντο Γουάλας επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Κανονικά υπολογίζεται ο Κασά Καμαρά που απουσίασε λόγω καρτών από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Share it