Search

Κέρδισε η ανθρωπιά στην Κομοτηνή στον φιλανθρωπικό αγώνα της ΑΕ Κομοτηνής με τους Coffee Alert

Α.Ε. Κομοτηνής και «Coffee Alert» έδωσαν ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ, στο κλειστό του 1ου Λυκείου Κομοτηνής, με… νικητή την ανθρωπιά.

Οι Κομοτηναίοι τέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα που συγκροτήθηκε από ιδιοκτήτες και υπαλλήλους καφετεριών και κέντρων εστίασης της πόλης, σε φιλανθρωπικό φιλικό στο οποίο συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας, ώστε να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Πλήθος κόσμου στο γήπεδο παρακολούθησε, εμψύχωσε και φυσικά στήριξε τη δράση συγκεντρώνοντας τρόφιμα για οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Στα του αγώνα οι καφετέριες αποδείχθηκαν αξιόμαχες, καθώς η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη ακόμη και μετά την παράταση, με το σκορ της κανονικής περιόδου να είναι 56-56 και τελικό 70-70.

Η ΑΕΚ αποδέχθηκε για ακόμα μία χρονια την πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής της δράσης “Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα”.

Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι: Λεχούδης, Σταματέλος, Σαριμπαλίδης, Πολυχρονίδης, Λεφής, Θ. Μπορμπίδης, Παπαδόπουλος, Στοάκης, Χατζη Μεμέτογλου, Γαλανάκης, Φωτακάκης, Μπαπαθανάσης, Κουσίδης με προπονητή τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Σοφρώνη Παπουή.

Με τα χρώματα της Caffe Alert Team αγωνίστηκαν οι: Γρηγορόπουλος από το Βαρόσι, Τζενετίδης από το Bakkal, Καραγκιοζάκης από το Bar is white, Αϋφαντής από το Μαρμελάδα, Γιάτσος από το Friends, Ζιώγας από το El Classico, Πηλικίδης από το Hobo’s Joint, Κανακίδης από το Μασάλι, Χατζόπουλος από το Θκομ, Κιτμερίδης από το Λου.κι, Στασιάδης από το Ηχοδρόμιο, Ευκαρπίδης από το Da Luz, Θυμηκιώτης από το Avant Garde. Μαυρίδης από το Πάνθεον, Κιλτσίκης από τα Άστρα, Διγώνης από τον Φίλαθλο, Κωστίδης από το Villagio, Αχιλλέας από το Bell Air, Περιβολοπούλου από  το καφέ της Πλάκας, Γιαξής από το Biciccleta, Σπορίκης από το Journey, Βαφειάδης από τα Αδέλφια, Κατσούρης από το Κατσούρης, Ζοΐδης από το Σοκολάτα, Γκουδουσίδης Παναγιώτης και Σταύρος από το Scenario, Γεωργιάδης από το Piccolo, Φλέγκας από το Lobby, Χατζόπουλος από το State, Κωσταρέλης από το Σβούρα, Χατζηθεοδώρου από το Away, Μουσκοΐδης από τη Raggazzi, Φουρουτζής από το Coffe Lab και Παπαδίμας από το Omnia.

Photos Credit: Xronos.gr

Share it