Search

Ψυχωμένη εμφάνιση και νίκη με ανατροπή κόντρα στον Μακεδονικό ο ΓΑΣ στην Κομοτηνή!

Τι και αν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι η ομάδα του ΓΑΣ έβγαλε τρομερή αντίδραση καταφέρνοντας να γυρίσει το ματς και να καταφέρει να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το φινάλε φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη.

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής η ομάδα του Μακεδονικού ξεκίνησε καλύτερα και με το τέλος της πρώτης περιόδους κατάφερνε να έχει προβάδισμα με διψήφια διαφορά, όμως οι παίκτες του ΓΑΣ αντέδρασαν μείωσαν ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κομοτηνής ήταν εντυπωσιακή και με την ώθηση που τους έδωσε ο κόσμος που γέμισε το κλειστό οι παίκτες του ΓΑΣ πραγματοποίησαν την ανατροπή παίρνοντας το προβάδισμα απο το φινάλε της τρίτης περιόδου την οποία και διατήρησαν μέχρι το φινάλε.

Δεκάλεπτα: 13-24, 35-39(ημίχρονο), 53-52, 70-66(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές:  Μπακάλης-Λάλα

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Σκεμπής 3, Αθανασίου , Χατζηδημητρίου 12 (1), Καναράς 7, Σιμάκης 15, Καλατζής 6, Καραμπέκης , Χαλίλ 11, Βελή 16 (1).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ(Τσούρμας): Κοντές 7, Ντσιλής 27 (3), Μπαρζού 2, Παπαγρηγορίου, Χαλάτσης  6(2), Σκουφετζής Α, Πηλακούτας 19 (2), Λυχριδάς 5 (1), Μαργαρίτης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it