Search

Νικηφόρο πέρασμα του ΓΣ Δράμας απο την Ξάνθη με νίκη επί του Ερμογένη!

Με νίκη έφυγαν απο την Ξάνθη τα κορίτσια του ΓΣ Δράμας επικρατώντας του Ερμογένη με 3-0 σετ στο παιχνίδι με το οποίο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τον πρώτο γύρο στον Δυτικό όμιλο του πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝΜΑΚ.

Οι Δραμινές μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι κερδίζοντας σχετικά εύκολα το πρώτο σετ, και με μεγαλύτερη άνεση το δεύτερο απέναντι στο νεανικό σύνολο του Ερμογένη Ξάνθης, που έβγαλε αντίδραση στο τελευταίο σετ ήταν πολύ καλή κατάφερε μάλιστα στα μισά του σετ να πάρει το προβάδισμα για πρώτη φορά στον αγώνα και να είναι εξαιρετικά μαχητική μέχρι το φινάλε. Η δύναμη όμως των κοριτσιών της Δράμας σε δεύτερες επιθέσεις αλλά και κάποια λαθάκια των κοριτσιών του Ερμογένη περισσότερο απο τον ενθουσιασμό που έβγαλαν στο τρίτο σετ έδωσαν στις φιλοξενούμενες το προβάδισμα σε καίριο σημείο(18-19) του αγώνα το οποίο και διατήρησαν μέχρι το φινάλε φτάνοντας στο 22-25 και το τελικό 3-0 σετ για την ομάδα της Δράμας.

Πάντως παρά την ήττα η παρουσία του νεανικού συνόλου του Ερμογένη ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο αφήνει μεγάλες προσδοκίες στον προπονητή και τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Τα Σετ: 19-25, 12-25, 22-25(0-3)

Διαιτητές: Παπαβασιλείου Ευαγγ. – Κυριακίδης Ευθ.

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ(Παν. Τσότρας): Κυριαζίδη, Σαββάογλου, Χαλιαμπάλια, Κωφίδου, Ελευθεριάδου, Ιωάννου, Ρεκάρη, Μακρή Λ., Δεκαλτσίδου, Γαβριηλίδου, Κασναφέρη, Μακρή Αθ., Μποσνάκ

ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ( Μ. Χαχαγιόπουλος – Χρ. Ηλιόπουλος): Μπογατίνη, Γιαννίκη, Τόλιου, Ναλμπάντη, Μιχαηλίδου, Νικολάογλου, Σουιτσμέ, Καλαϊτζίδου, Παναγιωτίδου, Κλώτσικα, Καρατζά, Φωτεινόζογλου

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης μέσα απο τον φακό του Sportsaddict.gr

Share it