Search

Λουτσέσκου:”Δείξαμε φανταστικό πνεύμα, έπαιξαν όλοι για την ομάδα”!

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε πετύχει το δεύτερο γκολ πολύ νωρίτερα από το χρονικό σημείο που μπήκε, ενώ για τον ΠΑΣ είπε ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχε κάποιες καλές ευκαιρίες η οποίες όπως τόνισε δημιουργήθηκαν από λάθη της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λουτσέσκου:

«Προερχόμενοι από την ήττα με τον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό να επιστρέφουμε με μια νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο του παιχνιδιού μας, Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ, ενώ ελέγχαμε έξυπνα και το δεύτερο ημίχρονο και προσπαθούσαμε να εκμεταλλευτούμε τους ελεύθερους χώρους που θα άφηνε ο ΠΑΣ.

Υπήρχαν και κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι που ήταν ένα πιο άμεσο παιχνίδι και εμείς θα έπρεπε να περιμένουμε για να εκμεταλλευτούμε αυτή την κατάσταση. Ίσως να αξίζαμε νωρίτερα το δεύτερο γκολ στο παιχνίδι, ωστόσο ήταν μια φανταστική νίκη για εμάς.

Θα πρέπει να πω ότι ο ΠΑΣ κατάφερε να κάνει και αυτός δύο-τρεις μεγάλες ευκαιρίες, οι οποίες ήταν από δικά μας κόρνερ ή πλάγια, αλλά οι παίκτες έδειξαν φανταστικό πνεύμα και ανταπεξήλθαν σε αυτές τις καταστάσεις. Αυτό το παιχνίδι έδειξε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση όσον αφορά την οργάνωση και το πνεύμα μας και κάθε παίκτης που αγωνίζεται έχει διάθεση να παλέψει και να τα δώσει όλα για την ομάδα. Είναι καλό ότι κάθε παίκτης μας έχει ως πρώτο μέλημα το καλό της ομάδας».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ

Share it