Search

Σούπερ ενίσχυση για ΑΕ Διδυμοτείχου στα γκολπόστ με Βασίλη Κυριακίδη!

Έναν από τους καλύτερους και πιο έμπειρους τερματοφύλακες που παίζουν στα γήπεδα του Έβρου απέκτησε η ΑΕ Διδυμοτείχου, καθώς απέκτησε τον 30χρονο πορτιέρο του ΑΟ Ιπποκράτη Βασίλη Κυριακίδη. 

Ο Κυριακίδης έρχεται στο Διδυμότειχο για να συμπληρώσει μία εξαιρετική τριάδα πορτιέρο μαζί με τους Άκη Ζλατάνη και Άγγελο Συριτούδη οι οποίοι τα πήγαν εξαιρετικά στο πρώτο μισό της σεζόν (η ΑΕΔ δέχτηκε τα λιγότερα τέρματα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα).

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΔ:

«Η Διοίκηση της Α.Ε. Διδυμοτείχου ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Κυριακίδη. Ο 30χρονος τερματοφύλακας, εντάσσεται επίσημα, από την 13η Ιανουαρίου 2017, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο μέχρι πρότινος πορτιέρο του Α.Ο. Ιπποκράτη, θα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες (Άκης Ζλατάνης, Άγγελος Συριτούδης), οι οποίοι υπερασπίζονται την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (έως το τέλος του πρώτου γύρου), έχοντας δεχτεί τα λιγότερα τέρματα.

Ο goalkeeper της Α.Ε.Δ., με την μακροχρόνια εμπειρία του στη συγκεκριμένη κατηγορία, και με όρεξη μικρού παιδιού, αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στους αγωνιστικούς στόχους της Α.Ε.Δ., (στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Έβρου).

Ο Βασίλης Κυριακίδης ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Ορφέα Αλεξανδρούπολης (μετέπειτα ως Ένωση Θράκης). Στα εφηβικά του χρόνια αγωνίστηκε στον Α.Ο. Αλεξανδρούπολης. Στον πρώτο κύκλο των σπουδών του μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για δύο χρονιές και αγωνίστηκε την κάθε σεζόν σε ομάδες της Δ’ Εθνικής (2006/2007: Αχιλλέας Νεοκάστρου (Ημαθία), 2007/2008: Νίκη Πολυγύρου (Χαλκιδική)). Στη συνέχεια επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη, φορώντας τη φανέλα της Α.Ε.Ν. Χηλής για τρία χρόνια, με την οποία πανηγύρισε στην τελευταία του σεζόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Έβρου και την άνοδο της ομάδας στη Δ’ Εθνική. Επόμενος του σταθμός ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Αργότερα υπήρξε μια σύντομη αγωνιστική απραξία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπου έλαβε τέλος το καλοκαίρι του 2015 όταν και φόρεσε ξανά τη φανέλα του Α.Ο. Αλεξανδρούπολης.

Καλώς ήρθες Βασίλη…
Συνεχίζουμε…»

Share it